Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szeretem nagyon a petrezselymet fórum

Szeretem nagyon a petrezselymet (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. andita1 (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
2022. márc. 29. 15:13
Hogyan kell karikára vágni a petrezselymet? És reszelni? 🙃
2022. márc. 27. 22:51
Szárított zacskósat szoktam venni.
2022. márc. 27. 22:00
Hála a mindenhatónak, eme vallomás megszületéséért. Enélkül talán a nap sem kelt volna fel holnap. Köszönöm Uram!
17. cimpi
2022. márc. 27. 21:11

Imádom a petrezselymet. Nyáron a konyhakertünkben több sor is van, metélő és gyökeres is. Sokféle levesbe teszek, rizshez adom ,töltelékekbe,salátákhoz,krumplira stb.. Fagyasztom is-szárasan levesbevalót szorosan folpackokba tekerve és felapritva dobozkákba. Télen

ugyanígy felhasználom. De hasonlóan teszek el zellerzöldet abból is sokat használok-és lestyánt,tárkonyt,kaprot is kevesebbet.

16. 37e1ff8723 (válaszként erre: 13. - Epresturmix)
2022. márc. 26. 18:28
😍
2022. márc. 26. 17:45
Én is. nyersen ráreszelem a salátára, vagy karikákra vágva megsütöm sült húsokhoz köretnek. A húslevesből kiszedem, turmixolom, tojással, reszelt tojással, pici arany lenmag liszttel keverem és goffri sütőben megsütöm.
14. New(l) (válaszként erre: 4. - Globus)
2022. márc. 26. 10:46
Tudjátok még hogy jó? Pestonak. Összedarálod, vagy turmixolod, fertőtlenített üvegcsébe bele, rá egy kis olaj, és eláll mint a befőtt.
13. Epresturmix (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 26. 10:41
Petrezselymes krunyó! 😍
12. Epresturmix (válaszként erre: 5. - Globus)
2022. márc. 26. 10:41
Én sem szeretem a mazsolát. Grrr….
11. Epresturmix (válaszként erre: 4. - Globus)
2022. márc. 26. 10:40
Fagyasztva nem jó! Egyszer fogyasztottam le. Olyan borzalmas íze volt…
10. timycat (válaszként erre: 4. - Globus)
2022. márc. 26. 09:26
Nálam balkonládában is van, hogy télen is legyen friss
2022. márc. 26. 09:25
Régen az ilyen túl őszinte vallomások törölve lettek. Most meg külön fórum is jár érte.
8. globus (válaszként erre: 6. - Hpetra22)
2022. márc. 26. 07:58
Rászórós porcukor. Ami valami tetején van.
2022. márc. 26. 07:56
Én is szeretem. Annyira jó izt ad mindennek a petrezselyem.
6. hpetra22 (válaszként erre: 5. - Globus)
2022. márc. 26. 07:49
A mazsolát megértem, mert valakinek nem jön be. De porcukor? A sima cukor mehet, a porcukor nem?
5. globus (válaszként erre: 3. - Hpetra22)
2022. márc. 26. 07:47
Nálunk a porcukor és mazsola száműzött.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 26. 07:46
Én is. Többféle módon teszek el ősszel. Apróra vágva sóban, dobozban fagyasztva, kötegben. Szinte minden ételbe, leves, főzelék, köret, hús, saláta. Írhatnám, hogy nyami 🙂
2022. márc. 26. 07:42
Ki nem állhatom, amire ráteszik, azt én meg nem eszem.
2022. márc. 26. 06:48
Én is szeretem és egyébként rákmegelőző hatása is van - azt mondják az okos tudósok!
2022. márc. 26. 06:48

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook