Szeretem a párom és ő is engem, de nem hozzám hasonlóan... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ő is annyi idős mint te?
Mert ha igen ,,nagyon korán ismerkedtetek meg,,,tudom mindig van kivétel.Mégis,, talán nála már ez a kapcsolat kifutóban van,,,még lehet hogy ragaszkodik ,,és kényelmes neki,,de előfordulhat.
Ezt a bejegyzésed még csak most olvastam.
Ez a pasi vagy túlságosan introvertált, vagy nem is szeret annyira ahogy te azt gond. Te nagyon szeretheted, bár ha megfordult a fejedben a szakítás gondolata nem biztos. Ő meg időnként elvisel téged ha egyszer - bocsánat - szexelni akar. Olyankor persze kedves, jó hozzád, mert tudja neked ez fontos ahhoz hogy találkozz vele.
De ki tudja mi van igazából, ezekre csak a mostani leírásod alapján gondolok.
Az élet nagyon kemény. Keveseknek adatik meg hogy szeretik igazán.
A házasságok fele válással végződik. Akik együtt maradnak, azok között is kevés akik a mély érzelmek miatt teszik.
Azt gondolom nagyon fiatal vagy. Én viszont évtizedek óra nem. Te még lehet nem tudod, hogy amit a párok kifelé mutatnak, annak legnagyobb része nem igaz.
Én azt mondom, légy hálás hogy van aki szeret téged. Bárhogy is mutatja ki. Aki szeret, arra számíthatunk csak.
Komoly kapcsolat úgy,hogy egy hèten egyszer találkoztok? Pláne 7 èv után?
Ez nem komoly!
Ja,hogy mèg tinik vagytok!
Majd 25-30 èves korára megkomolyodik!
Engedd el!
Ez mit jelent ?
Ismered a mondást ? Ha tökéletes férfit keresel, menj moziba !
Ha a viselkedéséből úgy érzed, hogy szeret, az a legfontosabb.
Nő lètemre nem tudom kimutatni az èrzèseimet. A fèrjem pont az ellenkezője...
Az agyamra tud menni az örökös ölelgetèssel,bújással,puszilgatással...
Ne hidd,hogy ez olyan jó!
További ajánlott fórumok:
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Szeretem a párom, el kell költöznöm tőle, de nem tudok még
- Ti mennyi szabadságot tudtatok nyárra kivenni? Van, aki hozzám hasonlóan örül, ha a hétvégéi szabadok?
- Miért szeretem legbelül, a lelkem mélyén még mindig azt a férfit, aki közölte, hogy bár vonzódik hozzám, de nem szerelmes?
- Oda vagyok a kisfiamért, szeretem ahogy hozzám bújik, ő a...