Szerepjáték (beszélgetés)
:)
Vagy a diákét.
Már említette itt vki, hogy attól függ ki mivel tud azonosulni: az irányító vagy az alárendelt szereppel.
Mert ezek azért meghatározzák a tanár/diák, főnök/beosztott, orvos/beteg stb. szerepeket.
De vannak semleges szerepjátékok is: könyvtáros, szex idegennel stb.
De az biztos, hogy tök jól fel lehet dobni vele a mindennapokat.
:$ Köszönöm szépen :)
"az ő sztorija nekem "túl uncsin" kezdődött"
Hízelgő. :)
szia itt is :D
"virtuálisan megerőszakol" :D :D
Á, nem, csak az ő sztorija nekem "túl uncsin" kezdődött. :D
Viszont ha valaki BDSM ügyben akarna virtuálisan megerőszakolni, ahhoz meg javaslom az ehhez való topikot :D
Félsz, hogy virtuálisan megerőszakol? :D
Élőben minden jobb, mint amit leírunk, de legalább tanulunk valamit.
Ahogy elnézem, vannak néhányan, akiknek nagy szükségük lenne a tanulásra, de ők csak kukkolnak minket, írni sem mernek. :D
Mire akarsz rávenni? Hogy tele offoljuk a topikot egy chat-szex ömlennyel?? :D
Á, nekem ezek élőben, fizikai valóságban jobban mennek :P
Értem én, hogy miért pont a BDSM Asszociácó jött. :) De pont azért írtam, hogy ha ezek neki még korlátozottak, akkor inkább jobb lenne gyengédebb dolgokkal próbálkozni :)
Ilyen akkor egy életszerűbb példa :)
2 fő otthon a konyhában. A lány táncol a férfi nézi. (Persze nem túl öltözöttségről beszélünk) Még reggel kényelmes lenge hálóingben (babydoll-ami takar is és látat is)
a pasin lehet semmi is :)
A lány párszor nyújtózik és persze dúdolja kedvenc dalát, majd miközben elkezd foglalkozni a dolgokkal még riszálja is kicsit a csípőt:) ... Na dolgozz kicsit a folytatáson te is. ;)
Ülnek a kávézóban? És utána mi történik? :D
A kérdező felvetésében szereplő példák viszont elég BDSM hangulatúak (tanárnő, rendőrnő mint hatalmi pozíció, domináns -- titkárnő mint alárendelt, szubmisszív) ezért indította be bennem ezt az asszociációt :)
Nem csak BDSM területén lehet szerep játékozni. :)
mindenkinek van Sub és domina része. :) Attól függ éppen melyik van előtérben. :)
Lehet csak írni simán is történetet is egy lányról és egy fiúról akik nem ismerték addig egymást és egy kávézóban közel kerülnek egymáshoz és jön a vonzás. :) hogy mi lesz a vége? Az attól függ mit kar a fiú és a lány :)