Szerelmes vagyok tanács kéne :( (beszélgetés)
Nem akartam sem beszólni sem belédkötni!Csak azt tartsd szem előtt hogyha valaki a barátnője mellett veled foglalkozik téged sem fog tisztelni és veled is megteszi ugyanezt!És hogy neked hogy esne ellenkező esetben!
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek.Lehet hogy a főnöködében most van, de az nem azt jelenti hogy nem szereti a barátnőjét.Attól még félrekapcsingat.Férfiből van.
Ez az én véleményem.És nem kötözködésből mondom.Csak ezt akartam.
Én már alapba nem kezdenék olyannal akinek kapcsolata van!Ha jó,ha rossz.Undorito dolog.Főleg ha neked is van párod!Ha rossz a kapcsolatotok miért nem hagyod ott?A főnöködről annyit hogy a férfiak szeretnek sirni a kapcsolatukról ha arról van szó hogy valakit le akarnak fektetni.
Nálam ez nem jött be.Sajnos nem minden nő ilyen!
Képzeljétek multhét csütörtökön találkoztam a fönökömmel meló ügyben.Én meg egyik pillanatban mondtam olyan jó lenne ha valaki megölelne magához szoritana.Erre fönököm kérdezi.Én is jó leszek? Mondom hááát tölem.Átkarolt magához szoritot és olyan aranyos volt belenézett a szemebe.Jajjjjj majd el olvadtam.Mondtam köszi ez nagyon jól esett,És beszélgettünk tovább.
Emlékezetes egy beszélgetés volt.Az biztos.
semmi extra nem volt nem mondtam neki semmit.Csak munkárol meg a fiamról beszélgettünk.
De képzeld elment a férjem felkapta a vizet és elment ,De vissza fog jönni tuti mert a ruháit nem vitte.Azt mondta ma északa a kocsiba alszik.
Igen valami olyasmi:(
Néha ugy sirnék a másik percben nevetek:(
Ingadozik a kedvem.
És szeretett hiányomvan,arra vágyok valakihze odabujhasak és magához szoritson semmi másra se zsexre se másra nem vágyok.Csak hogy odabujhassak valakihez.Persze azt is tudom kihez szeretnék:)De nem teszem mert most csak magammal akarok foglalkozni.Azon vagyok meg gyógyuljak.De ez nagyon rossz igy:(:(:(4 éve csak vagyok de semmi szeretettet nemkapok.
Nekem lelki eredetü a betegségem:(
a doki most migrénre kezele de nem arra gyanakodnak:(
És sajna én kezdek rájönni mi is lehet:(
Kikészültem tuti ebbe a 4 éve tartó itthoni cirkuszba amit a kedves párom csinál.8 éve ugrálom körbe szerintem ebbe vagyok kikészülve de ne legyen igazam!!!
Vagy lehet jobb lenne ha csak ennyi lenne és nem valami komolyabb :( Nem tudom.De az biztos hogy ez a Divascan semmit nem hat.
Sziasztok! Elösször is elnézést kérek hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem,de lebetegedtem és semmi életkedvem sincs.9.napja fáj a fejem,szédülök és hányingerem van,Orvosról orvosra járok.Kaptam állando gyógyszert is DIVASCAN a neve ismeri valaki??Laborom jó.szemészeten minden oké.Még mennem kell kardiologiára ,koponya emerire,és pajzsmirigy vizsgálatra,Addigmeg türnöm kell:(
Fönökömmel nem beszéltem még elvagyunk de most magammal törödök.Majd ha meggyógyultam és elváltam majd akkor foglalkozok másik kapcsolattal.Addig meg elvagyok ugyan ugy a fönökömmel mint eddig.Megértö velem most hogy beteg vagyok mondta maradjak addig táppénzen amig kell.Férjem nemváltozik de én igen,Nem foglalkozok vele nemveszem fel a hülyeségeit,Átnézek rajta mikor morog vagy piszkál.Na ez az ami még inkább idegesiti :).Szóval ez van velem mostanság.
ma már nem :(
holnap gyere!
Persze sokat dolgozik, de utána a nőjéhez megy haza. Szerintem Te törékeny vagy ehhez a játszmához.
Lehet, hogy félsz a válástól, de előbb vagy utóbb lépni kell. Főleg, hogy félsz. Nem élheted le az életed félelemben.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Megcsalt a barátom, kicsit tanácstalan vagyok, mit kéne lépnem.