Szerelem, vágy, tanácstalanság (beszélgetés)
Ezért jó, ha egyedül vagy, nem ciki randizni mindkettővel külön-külön.
Bosszantsd fel, hogy megtudd, akkor is szereted-e?
Nagyon intenzíven legyetek együtt, mindenfélét próbálgassatok ki, s csak utána dönts!
A TE életed a tét. Egy élet unalom, vagy egy élet nyugalom. Legyél okos!!!
a lelki furdalásod próbáld nyugtatni....mert ez amit te tettél...még nem megcsalás....bár ez mindenkinél más.
gondold végig hogy mit szeretnél jövőben elérni, és abba melyik pasi fér bele.
lehet hogy egyik sem....és lehet hogy ez lenne a jobb, mert tiszta lappal indítasz.
Próbálj meg erős lenni, és ne félj segítséget kérni, ha esetleg már nagyon rosszul éreznéd magad lelkileg.
A fintos az, hogy neked jó legyen....és cselekedj úgy.
Két választásod lehet: vagy te veszed a kezedbe a kapcsolatotok irányítását, úgy hogy a párodnak feltételeket szabsz...ezzel valamilyen szinten feloldod magad az önvádaskodás alól -ha esetleg nem sikerül a a kapcsolatotok.
a másik választásod, hogy határozottan kilépsz ebből a kapcsolatból, úgy hogy ne sérüljeteket túlságosan(érvekkel támaszd alá párodnak, hogy miért nem működik)....és ha mégis egymásnak teremtett titeket az élet, akkor úgyis összejöttök....
Állíts fel egy listát: pro és kontra....mi szól a jelenlegi párod mellett és ellen.
próbáld meg....mert rá mehet az életed is akár az örökös vitákra.
a másik srácban meg lehet hogy azt találtad meg ami a párodból hiáynzik, de nem feltétlen jelenti azt, hogy nektek együtt kell lennetek.
Szerintem hagyd ott.
Nem fog ez megváltozni, max egy hónapig, csak úgy mint múltkor. És gondolj arra is, hogy ez akkor sem lesz jobb, ha gyerekeitek lesznek. Sőt...
Ha most ennyire ki vay bukva rá, hogyan fogtok még
30-40 évet egymás mellett leélni?!
Elhiszem hogy ugy érzed,hogy mások által szemét vagy,mert felmertél szólalni!!De egy kapcsolatba kivüláló nem szóljon bele,mert csak te tudod,hogy mi a valós helyzet,és próbálod jobbra forditani,de mint irtam ,ehhez mind a két fél kell!!
Akik meg ugy gondolják a valós életben,hogy szemét vagy,nagy ivben tegyél a fejükre!!))
Szia.először is nagyon sajnálom hogy ilyen helyzezben vagy,nem könnyű.mivel úgye nem ismerünk sem téged sem a párod,sem pedig a 3évet,nehéz nyilatkozni.én viszont tapasztalatból
mondom,lépj ki a kapcsolatból.DE NE A MÁSIKÉRT!!MAGADÉRT!!mert neked igy jobb lesz.lásd be hogy ez igy nem élet,ha most ez van később mi lesz?Nekem is volt pont egy ilyen kapcsolatom,én mindig győzködtem magam hogy jobb lesz,próbáltuk helyrehozni nem1x,nem2x,ideig óráig működik.Ha vannak barátaid legyenek ők a támaszaid a nehéz időben,nekem is ők voltak akik ráébresztettek a dolgokra,és bármilyen nehéz,végy egy nagy levegőt és kezd új életet!a másik fiúval talizz nyugodtan,hisz lehet hogy ő még egy támasz hogy erősebb légy,de ne vedd véresen komolyan.lesz ami lesz.A te életed a legfontosabb,ezt soha ne felejtsd el!
Én zokogtam mikor eljöttem de Nem bántam meg!!
és most nagyon boldog vagyok csak azt a 3évet sajnálom hogy elpazaroltam...
Bocsi ez hosszúra sikeredett.:)
Próbálj meg mérlegelni. Mi a fontosabb? A saját boldogságod, vagy az hogy a jelenlegi párodnak legyen valakije....mert nyilvánvaló, hogy fontos vagy neki, mert könyörgött, hogy béküljetek. Ez jelentheti azt, hogy függ tőled...és nehezen bírja az elutasítást.
Én amikor hasonló szituban voltam, nagyon nehezen döntöttem el mit tegyek.
Én 3,5 évig voltam együtt előző párommal( igazi első tini szerelem volt), amikor elkezdődtek a veszekedések. Egyszerűen nem értettem, hogy mi folyik körülöttem. Közben nekem is volt egy titkos szerelmem...találkozgatás, csók.
Próbáltam elnyomni magamban az érzést, hogy együtt vagyok egy pasival, de mégisre a másikra vágyom.
A vége az lett, hogy még másfél évig játszottuk az exemmel a macska egér játékot....és tavaly februárban kiborult a bili.....tönkretettük egymást a folytonos veszekedésekkel....
azt gondolom....próbálj meg egy kicsit egyedül maradni....az idő mindent eldönt....
Egyetértek kleca válaszával.
A probléma meoldásához mindkét fél kell,amennyiben ez hosszu távon nem müködik ,érdemes talán kiszállni/alapos mérlegelés után/
szia
Dejavue-m van:), mint gondolom jó néhány lánynak.
Először is egy kérdés....szerelmes vagy a jelenlegi párodba???
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok
- Plátói szerelemben szenvedek már egy éve és nagyon tanácstalan vagyok. Elmondanád a véleményedet a helyzetemről? Te mit tennél?