Szerelem vagy boldogtalanság? (beszélgetés)
A férjed kocsmába jár és Hozzád sem úgy viszonyul, mint kellene.
Nem a másik férfi miatt, önmagad miatt csomagolj és hello.
Egy tévhit:
Nem csak a szerelmes emberek boldogok. :P
Kötődök hozzá, ez biztos. Én is úgy gondolom, hogy addig nem lehet új kapcsolatot kezdeni, ameddig a régi nincs lezárva.
A barátom bevállalna engem a 3 gyerekkel, ebben biztos vagyok! Ha én azt mondanám most költözzünk össze, akkor rögtön jönne és vinne!
Nem volt jó a házasság, inkább azt mondom átlagos. Hol jobb, hol rosszabb. Ha nincs itthon a férjem, mint pl. most, nem is hiányzik, tök jól elvagyok. Amióta kiborult a bili itthon, azóta viszont normálisan viselkedik, nem is iszik. Ezért nehéz a helyzet. Most úgy tűnik tényleg szeret, vagy csak a gyerekek miatt ragaszkodik,illetve félti a kényelmét? Nem tudom.
A gyerekek szeretik az apjukat, főleg a nagylány ragaszkodik hozzá.
A férjed nem ölt ki még belőled mindent, azért nem tudsz dönteni.
A pohár még nincs tele nálad. De el fog jönni az az idő is. Ha eddig is alkesz volt? - mióta iszik? a miértjét már nem kérdezem, mert sajna... de mindegy is -
Zárd le a házasságodat és majd meglátod hogyan tovább. A házat vagy eladjátok vagy megváltja az egyik fél a másiktól.
De valakinek biztosan költöznie kell majd.
Az újjal még úgysem költöznél össze....
Válassz! Mit szeretnél? Mit szeretnél a gyerekeidnek? Milyen párkapcsolatban szeretnéd,hogy felnőjenek??
Anyám is 2 gyerekkel kezdett annó új életet. Mikor terhes lett a húgommal,osztottam az észt,hogy mi lesz,ha az új pasija dobja,akkor majd 3 gyerekkel éhezik!? 13 voltam,mikor megszületett a húgom. Anyámék pedig azóta is együtt vannak (21éve). Szóval,semmire sincs garancia,és minden lehetséges!
De,ha a helyedben egy pillanatig is azt érezném,hogy a férjem hiányozna,nem rabolnám a másik pasi idejét! A megszokás itt nem kifogás! Ha rossz a házasság,minek ragaszkodni hozzá,és legfőképp kinek hiányozna?
Komoly kérdések. Sajnos magam sem tudom a választ. Ha a szívemre hallgatok, összeköltözök a barátommal. De mivel van 3 gyerekem, rájuk is gondolnom kell.
Benne ragadok valamiben, ami eddig nem volt jó. Vagy a szerelmet választom, de nem tudom mire számíthatok??
Ha megtaláltad a nagy őt,hogy lehet,hogy a férjed hiányozna? Miért vagy féltékeny,mikor te reszelsz mással? Ha olyan nagy a szerelem,miért téma a szakítás utáni vádaskodás?
Ezek jutottak eszembe,de biztos lesz még kérdésem,mert sosem értettem azokat,akik tespednek egy car kapcsolatban,közben hülyítenek egy másikat,pedig még maguk sem tudják,mit akarnak!
Ó bazz"!
Mit imádsz az alkesz férjeden!???
hát szerintem ez csak kifogás, ha veled akar lenni normálisan, az azzal jár, hogy te elválsz, és új környezetbe kerülsz a gyerekekkel együtt
nem miatta kéne válnod, ha válni akarsz, hanem magad miatt
Ezt próbálom.
Nem az volt a célom, hogy rögtön összeköltözzek vele, akartam egy kis időt adni magunknak, meg hogy kiheverjem a múltat. De egyedül tényleg nem megy, ennek csak anyagi okai vannak.
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mikor kínoz a boldogtalanság, de gyenge vagy lépni!
- Egyedül a gyerekkel vagy boldogtalan házasságban tovább?
- Magányos és boldogtalan az életem, de képtelen vagyok változtatni.
- Szomorú, beteges, boldogtalan, magányos vagyok!
- Mindenem megvan amire vágytam, mégis boldogtalan vagyok.