Szerelem, szex fiúknak, lányoknak(sztorik, tanácsok, tippek) (beszélgetés)
Áldás az ilyen!!!:-)))
Az a baj,rokont nem válogathatunk!!!
De mindegy....anyós pajtás nem tud engem feldolgozni,hogy voltak gyerekeim,és elválltam,csak azt nem veszi figyelembe,hogy a párom(aki a fiaXD)ugyanúgy elvállt gyermekes apuka....nem értem a dilemmáját mi ezzel a gond.
A volt feleségnek meg jobb dolga sincs,mint hogy pereljen és pereljen,és pereljen,a gyereket telebeszélje az apja ellen.....már annyi rosszat okozott,mint égen a csillag.
Húúú!
Nálunk szerencse az anyós nincs képben!
Volt nő sincs..
Az én szüleim sem kotnyelesek,így kevesebb a bajunk!
Mi is ismertük egymást,dolgoztunk is együtt anno 10 évvel ezelőtt,együtt voltam kórházban a volt feleségével,4 nap különbséggel szültük meg a fiainkat...vicces volt...:-)))
Igen mindennapi gondok elkerülhetetlenek,ebben már harcedzett vagyok,de nálunk adódtak komolyabb gondok is,értem az anyós,volt feleség szinte rendszeresen köpött a levesbe...és még lehetne sorolni...:-S
Hétköznapi gondok előfordúlhatnak,mindenhol..
Csak tudni kell kezelni őket!
Nem??
Mi 6 év alatt,annyira összecsiszolódtunk,hogy már fél
szavakból értjük egymást!!
(de előtte is ismertem,flört..)
Mi négy éve vagyunk együtt egy éves a törpe,valamint egymás és sajátgyerekeit nevelgetjük.
Elég "szedett-vetett banda",nem is könnyű,de helytállunk ebben szerintem:-)))))))))
Ebben is egyet értek!
Gyerekkel sem..
Én eljegyzés után 2 hónapra lettem terhes és a kislányunk már ősszel 4 éves lesz!!
És a kapcsolatunk működik...
Nálatok?
A házassággal nem menthető semmi...egy gyermekkel szintén nem...láttam én is példát ezekre,de ezzel csak nem hogy megoldódna,tetéződik a baj...és már rosszabb esetbe egy gyermek is érintett lesz.
Ami nem megy,azt két embernek kell rendbetenni,ha nem megy,ott nem segít "külső tényező",esetleg ideig-óráig.
Pontosan ezért tartom feleslegesnek a házasságot!
Annyi,ahogy mondod neve van a kapcsolatnak..
Attól nem lesz jobb semmi..
Sokan remélik,házasságtól,majd rendbe jön a viszonyuk,mikor az tökre ellaposodott már..
Hát a miénk még nem lapos,de ha az lesz se házasodom!!!!!!
Hát a papír megvan....igazából tényleg nem számít,előtte éltünk együtt egy darabig,és semmi nem változott ezzel,hogy neve van a dolognak...:-))
Pont úgy élünk mint azelőtt.
Értem..
Akkor is gratulálok,a papír úgyse számít..
Vagy igen?
Esküvő nem volt nagy!!!
Mindkettőnknek a második házassága ez....
De meghitt volt,szép...nekünk mindenképpen!!!:-))))
EZ CSODÁLATOS!!
GRATULÁLOK!
ESKÜVŐ?
Végülis úgy történt(próbálok rövid lenni),hogy párommal még csak "jártunk" mikor egy nap felhívott,hogy a kedvenc éttermünkben találkozzunk,csinos legyek ám!
Odaértem,semmi jele nem volt semminek,csak idegesnek tűnt...
Soha nem iszom,de ezegyszer ragaszkodott hozzá a párom,hogy most igyunk...
A pincércsaj hozott két csodálatosan szép pohárban valami istenien finom bort,koccintottunk...ittam...egyszercsak észrevettem,hogy ott csillog a poharam alján egy aranygyűrű...
Hát hirtelen azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány,egészen elérzékenyültem,kivettem a pohárból.
Párom letérdelt elém mint a kengyelbe akadt magyar...mint a filmekben,pont olyan volt,és elmondta,hogy én vagyok számára a legcsodálatosabb teremtmény,és feleségül vesz.Rám is húzta a gyűrűt,én meg mondtam utólag hogy:egyébként IGEN!A pincércsajok meg bentről leskelődtek,az egyik még sírt is,az vicces volt!!!:-)))))
Nocsak mesélj,engem már kiveséztetek..
CSAK POÉNKODOM...
Természetesen,ez így van!
Azért van a fórum!!!!
Huh ne is mondd!!
Nekem is nagyon szép leánykérésben volt részem:-))))
Amúgy már a gyerek előtt,(nem terveztük akkor még)
aranyosan megkérte a kezem...
Sokan álmodoznak erről..
Kívánom mindenkinek ilyen szerencsélye legyen!!!!
Pontosan!
Én nem keresek senkit,csak érdeklődtem mit gondoltok..
Különben szerelmes vagyok...
Kaland ez is!
Különben az élet hozta így!!
Sokan furcsálják...
Erre van a fiatalkor...
Házasságban már kár szerintem ezt csinálni,főleg ha jó partnerre tettünk szert!!!
Fiatalon meg belefér egy két kapcsolat felvenni a tapasztalatot...nem?
További ajánlott fórumok:
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Farsangon a lányok fiúknak, a fiúk lányoknak kell hogy beöltözzenek.. Szerintetek ez normális kérés?
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?