Szerelem a bioszversenyen (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelem a bioszversenyen
6. a9ffc273fe
2008. aug. 11. 20:58
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ÉS HASONLÓAKAT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!:)
5. a9ffc273fe (válaszként erre: 2. - 9bbb5bd983)
2008. aug. 11. 20:55
a fülplasztikám miatt nem szerettem volna ha látszik az arcom, s amiatt is töltöttem fel a képeket:)
4. Brigitta....
2008. aug. 11. 15:03
Engem is rengedeg csalódás ért már, és énis akkor találtam rá a páromra akivel 1éve vagyok lassan együtt, amikor nagyon nem számítottam rá és mégcsak megsem fordult a fejemben az hogy ő lesz az igazi szerelmem!!!:)
3. Rosa
2008. aug. 11. 08:18
Gratulálok neked,és sok boldogságot kivánok!Nekem is van hasonló sikertörténetem:amikor már nem kerestem a szerelmet,akkor találtam meg sok csalódás után.5 éve élünk együtt boldogan,2 szép gyerekünk van!Higyjétek el,mindig van remény!
2. 9bbb5bd983
2008. aug. 10. 11:24
Gratula neked, örülök hogy rátaláltál a pasira!
Azt elárulod, miért van feltöltve képed, ha az arcod mindegyiken ki van törölve?
1. a9ffc273fe
2008. aug. 10. 11:03
Egy érdekes találkozás története, amely azóta nagyon komoly kapcsolattá érett. A történetet igazából bárkinek ajánlom, de különösen azoknak a csajoknak, akik még nem találták meg az igazit és úgy gondolom, hogy a cikkem mindenkit optimizmussal tölt el.
Ugrás a teljes írásra: Szerelem a bioszversenyen
Ugrás a teljes írásra: Szerelem a bioszversenyen
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?