Szerdán 4,2 cm volt a méhnyak, péntekre 3,58 cm-re rövidült, volt már valaki hasonló helyzetben? (beszélgetés)
Nekem a 25. héten 3,8 - 28. Hétre elfogyott …
2 centivel is lehet végig húzni, igazából a lényeg hogy ne vérezz, görcsölj, keményedj.
Egyébként mérés és mérés között lehetnek minimális különbségek. Függ attól is ugyanaz az orvos ugyanazzal a géppel mérte e. 3,5 az mèg elég jó, de ezek gyorsan változó dolgok is lehetnek, ha esetlegesen gond van. Csak emiatt akartak befektetni?
Tényleg pihenj, mert a babád még nagyon fiatal a kinti élethez.
Görcsölsz is?
Nyugi! Minden rendben lesz!
Én a mai napig nem tudom, hogy hány centis a méhnyakam és 33 éves a fiam;)
Sziasztok :) járt már valaki hasonló helyzetben?
Szerdán 4,2cm méhnyak, péntekre 3,58 cm-re rövidült.
Doki befektetett kórházba megfigyelésre, de sajnos családi okok miatt 1 nap után haza kellett jönnöm.
Azt mondta pihenjek sokat (amit 100%-osan be is tartok majd) és szedjek 3x2 magnéziumot.
Nyugtassatok meg kérlek hogy minden rendben lesz, mert nagyon nagyon félek.. Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem