Szeptember a változások hónapja! :) (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Lelépek a fórumról, úgysem beszélget itt senki. Folytatom a fogyómat egyedül, ahogy eddig is tettem, elég lesz a naplóm ahol megosztom a kilókkal kapcsolatos dolgokat.
Ha még valaki erre téved, akkor további sok sikert, kitartást és jó eredményt kívánok!
Lehet, vagy az is, hogy nincs eredmény :S nem tudom, mindenesetre mi folytatjuk :D
Nem tudom, de nagyon eltűnt mindenki, vagy csak eddig volt a lelkesedés??
Nekem most sikerült elérni a 67,2 kg-ot, ami = 3.8 kg fogyással. :)
Jó volt a hétvége nem szedtem fel semmit sem, pedig ettem rendesen. Most a célom, hogy minél hamarabb elérjem a 63 kg-ot. Ti hogy változtok???
Ma reggel még lelkesebbnek s kitartóbbnak éreztem magam, amikor ugyanannyit mutatott a mérleg mint tegnap reggel.
Hétvégén viszont úgy néz ki nem leszünk itthon, s nem tudom, hogy hogyan fogom tudni tartani a diétámat.
Gratulálok az eredményhez! Ma nekem is adott egy kis lelksedést a mérleg, 71-rõl már 69,2-re ikerült ledolgozni a kilókat. Nem nagy változás, de legalább látom, hogy van valami hatás :D
Nekem ma reggel nagy barátom lett a mérleg 63,8 kg-ot mutatott. A héten még nem álltam rá, mert kiment a fejemből, de most nagyon boldog vagyok. Ilyenkor mindig lelkesebben diétázok.
Én örülök a kevésnek is, csak lefelé mutasson a mérleg és ne felfelé...:)
Sziasztok!
Én meg elvagyok magamon csodálkozva, hogy olyan kajákat rittyentek a fiúknak, hogy csak na, de egyáltalán nem esik nehezemre megállni, hogy ne egyek belőle.Alig várom a delet, meg a jó kis csípős kelkáposztalevesemet.Lehet, hogy becsavarodtam a fogyitól???:)
Ügyes vagy!! Nekem is azt a legnehezebb megállni, hogy a család eszik mindenféle jót én meg a fogyis ételeket. Már én is enném ugyanazt, de még messze van a vége. De ha kitartunk sikerülni fog!!
a kicsi is sokat számít amikor fogyózik az ember :) én még várok a méretkezéssel, egyszer éreznem kell, hogy teljesen belelendültem. Igazából ma csak a 2. komoly napom van, úgyhogy korai lenne a változás. Viszont büszke vagyok nagyon magamra, mert délelõtt a párommal intéztünk ezt-azt, majd beugrott, hogy vegyen egy hamburgert és én megálltam, hogy ne kérjek semmit! Fuuu, mekkora önkontroll kellett nekem ehhez :D:D
Szép jó reggelt Nektek! Nekem is ment le a kilóimból:) Igaz csak 70deka de ez van!!!:) Örülök neki azért:) Megszenvedtem érte:))))
Gratula nektek, nagyon jól haladtok :)
Ha már a pontos számokról van szó: ma 71 voltam, ezt akarom lecsökkenteni 60-ra. Húha, így kereken leírva olyan távoli még, de rajta vagyok az ügyön!
Mai menüm a naplóban. 800 kcal volt kb. összesen. Tornáztam is, rapid-kardio edzést és 30 felülést pár óra múlva, mert csak úgy eszembe jutott :D
Ó, te is nagyon ügyes vagy, gratulálok!
Én meg ott tartok pont, ahol te januárban :-DDD
Nagyon ügyes vagy. Én januárban kezdtem 79 kg-ról, s most vagyok 64 kg. Még olyan négy-öt kg kellene, de ez már nagyon nehezen megy. Gratulálok Neked!!!
fú, május 1-én még 98 kiló voltam, most már csak 79 vagyok :-) és 60 közelébe szeretnék eljutni, annyi voltam pár éve.
Sziasztok, ma reggel mérlegre álltam, elszörnyedtem, majd csodálkoztam, hogy egyáltalán maradt olyan nadrágom ami nem nyomja ki a párnácskáimat... most nagy elszántságomban új naplót is kezdek, hogy legyen még valami plussz motivációm :D
Amint kész a napló megyek le a rapid-kardio edzésre, lent amit linkeltem már. Csinálok 2 kört, nem tart tovább 10 percnél összesen, de megdolgoz az biztos :)
Én is pizzát sütöttem, 3 tepsivel, de becsületemre legyen mondva, egy falatot sem ettem belőle.Igaz, nem is csorgott érte a nyálam.Innen tudom, hogy átállt az agyam.Van Isten!:)
Én is pizzát sütöttem ma s megettem amit a gyerekek meghagytak. Nem tehetek róla nagyon imádom. Igaz nem volt egy szelet de már most lelkiismeretfurdalásom van. Még most gyorsan nekiállok tornázni csak aludjanak el a gyerekek.
Kövezzetek meg, mert ettem egy szelet sajtos pizzát... :( Egyszerűen képtelen voltam ellenállni
:( Annyira jó illata volt!!! Ja és egy jó tanács! SOHA ne menjetek éhesen hétvégi nagy bevásárlásra mert olyat is megesztek, amit egyébként ha diétáztok biztos nem, vagy legalábbis ennyit nem! :(
Gratulálok Neked! Adhatnál néhány tanácsot, hogy mit hogyan csinálsz...:P
Hol tartasz most és mennyiről kezdted, s mi a célod?
Én januártól fogyózok/diétázok, s szerintem is csak az akarat és a kitartás a lényeg.
Naplómban leírtam :-) De szerintem nincs olyan, hogy lehetetlen :-)
Húha, gartulálok, hogy minden jól megy :) mi a taktikád, hogy nem rontottad el ? Nekem ez a lehetetlen fogalmával vetekedik :D:D
Korábban én is csak 2-3 hétig bírtam, de aztán rájöttem, hogy mit kell csinálnom és ez lesz az 5. hónap, hogy nem rontottam el semmit (mert szeptemberben sem fogok :-)
Én iszok eleget s a diétát is tartom, csak a mérleg nem mindig szeret engem a héten lement 0,5 kg. Remélem hétfőn még jobb lesz az eredmény.
További ajánlott fórumok: