Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Paranormális élmények fórum

Paranormális élmények (beszélgetés)

15. Lepkepillangó (válaszként erre: 11. - Sütikee)
tegnap 09:36

Ha a többiek nem bánják, engem érdekelne még történet! :)

Szerencsére én nem tapasztaltam még ilyet, úgy gondolom, hogy nekem jobb is így. De lehet, hogy megnyugodna a lelkem, ha tudnám, hogy még találkozunk!

14. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Sütikee)
tegnap 09:24
Igen, jók tényleg.
13. Sütikee (válaszként erre: 12. - Érdekes73)
tegnapelőtt 22:13
Szellemekkel suttogó, A médium. Ezek is nagyon jók
tegnapelőtt 20:57
Odaát sorozat.
11. Sütikee (válaszként erre: 10. - A Nyuci)
tegnapelőtt 18:39

Én nem látom csak érzem őket, azt is meg tudom mondani, hogy pontosan hol vannak.

Anyukámmal vannak tapasztalataim főleg, de volt már nagyanyámmal, nagyapámmal is.

Mikor a párommal először randiztunk nála, éreztem valakit a szobában, tudtam hol van. Apukája volt az, aki már három éve nem él.

Én nem félek tőlük.

Ha kíváncsiak vagytok pontosabb tapasztalatokra, akkor még mesélek:)

tegnapelőtt 07:13

Egy időben rákaptam, hogy ilyen videókat nézzek, aztán a tiktok egy csomó ilyennel elárasztott. Volt egy nő, aki egy app segítségével a házában lévő szellemmel beszélgetett. Ezt azért nem hittem, de így is elég para videókat csinált.

Vannak, akik temetőbe mászkálnak és ott hallgatják az appal a halottak üzeneteit.

Van egy halom biztonsági kamera felvétel, amik megmagyarázhatatlan mozgásokat vettek fel. Én nem akarok hinni a szellemvilágban, de akkor ezek mik? Mert nem előre beállítottak, a reakciók is természetesek. Volt olyan is, ami egy munkahelyen, kávézóban készült. Tuti igaz volt, repültek dolgok, csapkolódtak az ajtók. Ezt teljesen elhiszem. Betojnék, ha ilyen lenne.

Olyanokról is sokat hallottam, hogy gyerekek látják a szellemeket, leírnak olyan személyeket, akik már az ő születésük előtt meghaltak és nem is ismerhették őket. Hogy ott ülnek a sarokban, meg ilyenek. Hát atyaúristen, nagyon örülök, hogy én ezt szülőként megúsztam, nem tudom mit tettem volna.

9. tien (válaszként erre: 8. - Libikóka)
febr. 17. 19:48
😁
8. libikóka (válaszként erre: 7. - Tien)
febr. 17. 19:21
Velük vannak a kiskanalak is;)
7. tien (válaszként erre: 5. - Libikóka)
febr. 17. 18:56

Reinkálódnak műanyag tetővé , amivel tele van egy fiók(semmire sem passzolnak)

Ez felveti azt a kérdést,hova kerültek a hozzájuk tartozó alj?

Lehet ,hogy a zoknikkal dzsemboriznak az asztrál térben.

febr. 17. 18:47
A történelem érettségi nagyon para volt.😀
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Tien)
febr. 17. 18:43

Ez csak a házimanók műve lehet:)

Van egy szatyor fél pár zoknim.

4. tien
febr. 17. 18:40

Zoknik tünnek el nyomtalanul a mosógépben.

Majd mikor már lemondtam róluk,random helyeken megtalálom őket.

Nagyon para 😵‍💫

febr. 17. 17:34
Kiváncsi vagyok én is hogy kinek,milyen "élménye" volt ezzel kapcsolatban.
febr. 17. 17:04
Nekwm szerencsére még nem volt. Láttam már videókat... Ha velem történne, nem tudom, hogyan tudnám tovább élni utána az életem. Valószínűleg rettegésben.
febr. 17. 16:52
Ki, milyen para/ megmagyarázhatatlan élményt élt már át? Nagyon kíváncsi vagyok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook