Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kölcsön a nővéremtől fórum

Kölcsön a nővéremtől (beszélgetés)

21. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:12

Hogy érted, hogy a munka miatt éltek együtt? Ezt hogy kell elképzelni? Hogy osztjátok meg a költségeket?

Olvasom, hogy Tiéd a lakás, és azt szeretnéd, hogy a nővéred nevén legyen a kocsi. Miért?

Én biztos nem bíznám rá senkire, hogy válasszon nekem kocsit - még üléshuzatot se. Ha rosszul választok, csak magamat okolhatom.

Ha elutasításra talált a kérésed, nem nagyon tudsz mit tenni. Fogadd el! Majd meglesz később az a kocsi. :)

20. Channa* (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:50

Segíteni kellene? Vicces!

Mi is tegyük el az egyik 1 havi fizunkat, esetleg vegyük meg az autót neked valahol?

:DDDDDDD

Ha akarsz autót, akkor tegyél el rá pénzt, nézz körül a piacon, addig gyűjts, amíg nem elég. Ha meg van a pénz, menj el és vedd meg. Ha a nővéred akar segíteni, akkor adjon pénzt ha tud.

Ha azt beszéltétek meg, hogy közösen veszitek, akkor mind a ketten tegyetek le minden hónapban pénzt, ha összejön, akkor válasszátok ki közösen és vegyétek meg.

19. Amaunet (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:21
Adjunk össze a kocsira? El is menjünk megvenni?
tegnapelőtt 08:54

"Feljelented" aki nem tetsző választ ír? :D

Az a baj, hogy te tudod, milyen közöttetek a dinamika, belefér-e ilyesmi, pl. ha nővéred kérné, te megtennéd-e?

17. Piroska52 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:51
Mégis milyen segítséget vársz?
16. libikóka (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:46
Milyen segítségre gondolsz?
15. Piroska52 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:32
Egészségedre.
tegnapelőtt 08:28
Azaz a nekem segíteni. Az autó a nővérem nevén lenne, en leszek az üzemben tartó. A lakás az enyém
tegnapelőtt 08:24
A sok kiosztó válaszolót jelentettem...szerintem a forumnyitónak segítenetek kellenne. Jekentettelek
12. Piroska52 (válaszként erre: 10. - Truxovics)
tegnapelőtt 08:16
Pláne.
11. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:04

Ha nem kell sokat költeni az autódra, várj az újabb vásárlására addig, még meglesz rá a pénzed ! Ha mindenáron gyorsan, idén kell az újabb, akkor vegyél fel hitelt ! Oldd meg egyedül az anyagi dolgaidat, ne a nővéredet akard kihasználni ! Hány éves vagy ?

Csernus doki azt mondja, hogy vannak a felnőttek, és vannak a felnőttnek látszó emberek !

10. truxovics (válaszként erre: 9. - Piroska52)
tegnapelőtt 08:02
És még vezetni is akar forgalomban...
tegnapelőtt 07:55

Valaki megint unatkozik.

Mert ilyen csekély értelemmel, csoda ha reggel indul a napja.

tegnapelőtt 07:46

"bármelyik kereskedésbe, és nézzen ki egy kocsit"

"tegye el nekem egy havi fizetését, miképpen én is elteszem"

Ezeknél felnyerítettem :)

7. birebora (válaszként erre: 6. - Piroska52)
tegnapelőtt 06:57
Az.
tegnapelőtt 06:41

Az eszem megáll.

Az emberi hülyeség tényleg határtalan.

tegnapelőtt 06:36
Nem is értem:)
tegnapelőtt 01:59

Igen. Pont ez, amit leírtak a többiek.

Valamint miért ő nézzen ki egy kocsit? Ha jól értem, használt kocsit akarsz venni. Azért az nem olyan egyszerű, mintha bemennek a boltba és levenne a polcról egy paradicsomkonzervet. Használt autó vásárlásakor nagyobb körültekintéssel kell eljárni, lehet, hogy nem is ért hozzá, vagy csak nem akarja magára vállalni ennek a felelősségét.

Mi jön közbe, hogy nem tudsz elmenni? Akkor majd elmégy másnap vagy a jövő héten.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 17. 22:39

"együtt élek a nővéremmel a munka miatt"

Kié a lakás? Mibe kerül így a lakhatásod?

Kinek veszed az autót? Kinek a nevén lesz?

Egy havi fizetés hiányzik az autóhoz? Nem tudsz még egy-két hónapot várni?

Miért nem veszel fel hitelt, ha olyan sürgős?

2. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 17. 22:19

Miért tenné el a nővéred egy havi fizetését ? Azt csinál a saját pénzével, amit akar !

Felnőttek vagytok, vége a gyerekkornak. Gondolom, most is segít, ha szükséged van rá, de a fizetéséhez, és hogy mire költi, senkinek semmi köze .

febr. 17. 22:08

sziasztok!

Idén tervezek venni a mostani régibb tipusu autóm helyett egy újabbat. Mivel együtt élek a nővéremmel a munka miatt, megkértem arra, hogy tegye el nekem egy havi fizetését, miképpen én is elteszem. Abban is meg akartam vele álapodni, hogy ha valami közbejön, menjen el a környéken lévő bármelyik kereskedésbe, és nézzen ki egy kocsit. Az ő oldalárol negatív választ kaptam, visszautasított

Lelkileg egy kicsit rosszul esett, gyerekkorban nem ilyennek ismertem, bàrmiben segített

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook