Szeptember 11 (beszélgetés)
Az az igazság, hogy fel lett robbantva. Azért rogyott össze szabályosan önmagába mindkét torony. A gépek becsapódását a tornyok kibírták volna.
Lehet puffogni ezen, de kár, mert a fizika a tornyokra is vonatkozik....
Nem mondhatod, hogy nem foglalkozik vele senki, ha még te is erről írsz egy magyar nyelvű fórumon.
Azzal, hogy mi is van a színfalak mögött sokkal kevesebbet és kevesebben foglalkoznak, már csak azért is, mert a különvéleményt azonnal összeesküvés-elméletnek címkézik. Ez persze csak egy divatos gumifogalom, de alkalmas a vitapartner ellehetetlenítésére.
"senki nem akarta elhinni, hogy a "Nagy Amerikát" megtámadták. [...] Ennek az ehhez hasonló eseménynek soha többé nem szabad megtörténnie!!"
LoLcsika... :-/
Aki érdekelt spirituális témákban az talán tudja hogy 2001. szeptember 11-dike a sötét erők utolsó próbálkozása volt hogy birtokba vegyék az egész világot. Vannak akik tudják hogy 2012 körül a fény ereje által új korszakváltás következik.
Ezt próbálták megakadályozni 2001-ben.
Ez egy olyan esemény volt ami az egész eddigi Létezésre hatást gyakorolt. Emlékszem amikor hazaértem a suliból délután és bekapcsoltam a tv-t. Minden csatornán ugyanazt láttam és mivel nem értettem pánikba estem. Elkezdtem félni és remegett mindenem. Késöbb értettem meg mi is volt ez valójában. Másnap mindenki CSAK erről beszélt.
Az a szomorú hogy vannak olyan emberek olyan érdekek és olyan hatalmak amelyek bármit megcsinálhatnak! Már sok összeesküvéselméletet hallottam erről a napról!
A szörnyű hogy senki nem veszi figyelembe azt a rengeteg ártatlan embert akik meghaltak, vagy utána a mentésnél haltak meg vagy a por, az azbeszt és egyéb anyagok miat azóta haltak meg!
És az a rengeteg család akik összetörtek a veszteségek miatt!
Ez a szörnyű hogy ezzel nem foglalkozik senki!
Én meg anyámnak mondtam, hogy gyere már, Amerikába háború van!
Egyébként kerianyámnak akkor van a szülinapja!
Sajnos örök talány marad! Mindenesetre az "amerikai nép" nagy pofont kapott.Még akkor is,ha ez csak a látszat.A hétköznapi emberek büszkeségükben sérültek.Akik pedig az igazságot tudják...
Tudják tartani a szájukat.
szio, hat nekem sincs semmi pozitiv gondolatom ,az egyeduli csak ,hogy paromnak es baratnomnek is szulinapja van...
Enníi, de hat ok errol nem tehetnek es mi se...
a hatalomnál minden fontosabb.
bush bácsi meg izrael elintézte...
neked bármit:))))
majdnem bármit:))))
nem vitatkozunk
barátok vagyunk!
az oldalról mentünk el máshova.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!