Szentendre környékén élők (beszélgetés)
Ott van a Zumba fitness - azt látogasd meg, biztos találkozol szimpatikus emberekkel.
Vagy most lesz az Eperfesztivál. Indulj neki, és nézd meg a "kínálatot". Lesznek ott csoportosan fiatalok...
Vagy simán ülj be a Fornettibe, tuti, hogy fél órán belül nem egyedül jössz ki!
Tény, hogy hantulatos volt, és szép, de úgy tudom, pont azért kellett elbontani, mert nem volt a legjobb konstrukció... :/
Anyukám volt kint Szentendrén és készített képeket a leszedett gátról. Nagyon szomorú vagyok, hogy szétszedték, kivágták a fákat is, olyan szép és hangulatos volt az egész, miért kell ebben az országban tönkretenni valamit, ami hasznos és még jól is néz ki?! Grrrr!!
Igazából Tahitótfalusi vagyok... és fogalmam sincs, hol érdemes "kezdeni" az egészet. Hová érdemes menni, vannak-e jó helyek...
Nem tudsz ismerkedni, vagy nem is akarsz? Ennyi év alatt már a fél várost ismerned kellene (vagyis a jobb pasikat legalább) :D
Kezdjek beszélni? :D
Igazából azért érdekel a dolog, mert bár itt lakom idestova 6 éve, de még nem nagyon ismerek senkit, illetve a környéket sem nagyon (hová lehet/érdemes menni szórakozni stb)...
Mármint napi rendszerességgel jönnek, akiknek a nevét már ismerem innen a portálról.
:)
Kezdj el beszélni, majd csak válaszol valaki. :D Vannak legalább négyen a környékről, de hogy mikor lépnek be, azt nem tudom.
Persze, csak jól elbújva, mi?? :D
Hejhó! Van mostanság valaki a környékről???
Szia. Van.Hova valósiak vagytok?Én Tahisi
nna, lefektettem a gyerkőct...
mizu?hogy telik a husvét?:)))
szija puszi még dumálunk remélem;)
PUSZI
Jujj, felébredt a picim, mennem kell... majd leszek. szép napot, jó tanulást!!
PÁPÁPÁPÁ
:D
barátom nem nagyon szeret igy eljárni szinte sehová, elég ritkán mozdulunk ki társaságba sajnos igaz most a suli miatt nincs is idö de régebben amikor kérleltem sosem volt hajlando eljönni velem bulizni:/nem egy bulizós fajta:/pedig én igényelném a társaságot...
elsősorban a rockzenét csipázom, de ugyanakkor Depeche Mode is jöhet...Szoktatok bulizni vmerre?
nem olyan régen még nagyban metalcore-t hallgttam de már áttértem a gyengébb, metalra meg rockra meg a dnb-t még nagyon szerizem(:
te?:))
:) nekünk is véletlenül sikerült fél év után(!) és nem akartam elvetetni...
Milyen zenét szeretsz?
én magamat nem tudnám elképzelni egy gyerekkel mert valahogy még nagyon éretlen szarosnak tartom még magam ehhez, de neked drukkolok h jol alakuljanak a dolgok:)mi tahisiak tartsunk össze:)))))ha már igy összefutottunk itt:D
Hű, az szép! Mi márc 17-én voltunk 2 évesek. Ő 34. Nem a férjem, és nem is akar az lenni (elvből)... de már én sem vagyok biztos a dolgomban :( kicsit hamar jött a baba. Fiatalság=bolondság.
már alig várom h tul legyek rajta...
több mint 2éve vagyis december asszem 7én voltunk 2 évesek:)és ti miota vagytok eggyütt?hány éves a párod? vagy esetleg férjed?:)
Hát én is így voltam 2 éve... de ha vége lesz, nagy-nagy megkönnyebbülés lesz. Mit fogsz csinálni utána? Mióta vagytok 1ütt a Pároddal?
aha és most az egész szünet a tanulással telik szal baromi uncsi meg minden.annak ellenére h szünet van tök keveset vagyok a barátommal is...
További ajánlott fórumok: