Szemölcs a nyakamon (beszélgetés)
Nekem van ilyen is, meg olyan is! Szóval ismerem a problémát! :(
A "nem kell hozzájuk nyúlni" típusú szemölcsök "csak" esztétikai problémát okoznak. De azért az is megviselhet valakit pszichésen. Nekem is van jó pár darab, és CSAK ronda! :D
Nagyon kedves vagy:) De nem gombostűfejnyi méretűek, jóval nagyobbak és mint írtam, látta bőrgyógyász és nem kell hozzájuk nyúlni. A kendőt, sálat pedig nem esztétikai szempontok miatt, hanem fényvédelem miatt viselem. Egyébként nem zavaróak.
Néhány hét múlva amúgy is esedékes a bőrgyógyászati ellenőrzés.
Ha csak ezek az apró, gombostű-szerű tünemények vannak Rajtad, azoktól pillanatok alatt megszabadít a bőrgyógyász, és nem is fáj! Amiatt ne hordj sálat! Most, hogy már kevésbé lesz napos idő, mehetsz is szépen bejelentkezni az sztk-ba!
Nekem is sok szemölcs van a nyakamon (10-nél is több), meg úgy általában test szerte. Nem régiben néhány kellemetlenkedőt el is távolítottak sebészetileg, a többit megvizsgálta a bőrgyógyász és nem javasolt semmilyen kezelést, ártalmatlanok. Viszont nem használok nyakláncot, ne hogy irritálja. Amennyire lehet tartózkodom a napsütéstől, szükség esetén vékony sálat vagy kendőt kötök a nyakamra.
Sziasztok
Előbb-utóbb eljutok bőrgyógyászhoz, most azonban - megkaptam a felülvizsgálati papír eredményét, miszerint kiírtak dolgozni. Ezzel kell foglalkoznom, mert az nonszensz, hogy eddig 70%-os rokkant voltam indokoltan - vesetranszplantávió 2x, gerincsérv 2x köszvény csontritkulás egyéb más nyalánkságok és most hirtelen egészségessé nyilvánítottak, ami azzal jár, hogy a munkámat is elveszítem ami rokkantmunka. Menni is alig tudok, valamint a fájdalmam sem kicsi. Az a fontos, hogy a statisztika jó legyen. Értesítelek benneteket, ha sikerült valami, addig is üdv moncanagyi
Az maró hatású szer, én nyakra nem próbálgatnám!
Menj a bőrgyógyászhoz, nem fog fájni!
Köszi a sok reagálást. Most értem haza a munkából. Igazatok van, a bőrgyógyász a legbiztosabb megoldás. Nekem egyébként olyan barnás és lógós van sok. Kettő amelyik lapos. egyébként azt figyeltem meg, hogy szinte szimmetrikusan nőnek. Egyik oldal-másik oldal. Lehet, hogy egyiket tényleg leragasztom. Van ez a Wartner nevű sz. irtó. Azt használta már valaki???
Kb. 5-10 perc alatt megcsinálja a bőrgyógyász szakszerű körülmények között! Én semmi ilyennel nem kísérleteznék házilag!
Nem hinném,hogy jó ötlet szemölcsöt házilag eltávolítani.Ebből nagyobb baj is lehet.A vérehulló fecskefű,a kézen levő kisseb kinövésekre jó.
Ragaszd le leukoplaszttal egy jo par napig, elöször kisebbek lesznek majd eltünnek. A lenyeg hogy keves levegö erje öket.
Elmész a bőrgyógyászhoz és vagy levágják és lefertőtlenítik v. lefagyasztják v. leégetik. Azokat nem darabra számolják, én SZTK-ban voltam ilyennel. Igen, egyébként idővel visszanő v. jön másik.
Milyen szemölcsök? A kis futószemölcsöket nagyanyám
idejében cérnával elkötötték ami pár nap alatt leszáradt,leesett.Azért én inkább orvost ajánlanék!
Köszi4 Mindössze azért szeretném mások vélemémyét is meghallgatni, mert olvasgatom, hogy visszanőhet. A 10db pedig árban sem kevés leszedetni.
Vérehullató fecskefű... nem 1000 %.
És nem árt vigyázni ezekkel a házipraktikákkal.
Inkább egy bőrgyógyász, nehogy többet árts, mint használj.
Sziasztok. Van valakinek szemölcs a nyakán mondjuk 10 db?? Hát nekem igen. Állítólag házilag le lehet szárítani. Próbálta már valaki??
További ajánlott fórumok: