Debrecen tudnátok ajánlani ügyes kezű szemészt, aki szemhéjplasztikával is foglalkozik? (beszélgetés)
Ha valaki a legjobb orvost vagy sebészt keresi, általában ahány ember, annyit javasol, hiszen senki nincs, aki mindegyik szóba jöhető orvost kipróbálta volna.
Aki meg valakinek szimpatikus (hisz a tudását nem nagyon lehet előre felmérni), az lehet, hogy nekem valami miatt ellenszenves.
Még az is lehet, hogy egy orvos, aki általában aranykezű, az én esetemben pont elszúrja a műtétet vagy a kezelést.
Inkább helyben hallgatózz körbe, ki kiről mit hallott, és utána dönts.
Szerintem az a debreceni szemész, aki vállal szemhéjplasztikát is, már van annyira gyakorlott, hogy tisztességesen megcsinálja.
Én is TB-re csináltattam, szemésszel, csak nem Debrecenben.
Sziasztok! Debrecen tudnátok ajánlani ügyes kezű szemészt, aki szemhéjplasztikával is foglalkozik? Akár tb-re, vagy anélkül.
Voltam itt az egyik plasztikai sebésznèl, de 250 ezer azért mègiscsak túlzás lenne ezért.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Debrecenben kreatív-hobbi foglalkozást?(felnőtteknek)
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Tudnátok ajánlani homeopátiával foglalkozó orvost Debrecenben?
- Debrecen vagy környékén van olyan iskola, ahol hiperkatív gyerekekkel is foglalkoznak?
- Tud valaki Debrecenben egy jó és megbízható sebészt? Főként olyat, aki lézersebészettel is foglalkozik? (Hasi műtétről lenne szó.)
- Ajánlana valaki megbízható végleges szőrtelenítéssel foglalkozó szalont Debrecenben vagy környékén? Illetve tapasztalata van valakinek?