Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről? (beszélgetős fórum)
Most ezt csak én nem értem? Állítólag egy panelban laktak, hol adnak már ekkora összeget egy panellakásra?
Vazz-én akkor eddig teljes félreértésben voltam a filmet illetőn.
:)
Nem ,ő volt az ördög !:))
Reeves volt az ügyvédje.
Az ördög ügyvédje Al Pacino volt.
:P
Ahogy sok nő megtette már és meg is teszi...
Szerintem undorító és mocskos dolog egy fiatalon meghalt nőn így gúnyolódni ahogy itt jópáran teszik.Ráadásul nők ! Vhogy nőktől több emberséget és empátiát várnák.3 év szerintem nem taktikai idő sok házasság eddig sem tart ki...Ha annyira nem akar egy ffi gyereket akkor felhúzza a gumit és kész. Amúgy meg senkinek sincs semmi kőbe vésve : Bármi megtörténhet.Sok ffinak a gyerek csak egy dolog amit el kell viselnie a nő kedvéért.Ha a nő már nem érdekli hiába voltak házasságba 10-20 évig tojni fog a közös gyerekre mintha nem is létezne...Sok ismerősöm járt így .Míg rendeben volt a házasságuk sose gondolták volna hogy mi fog még rájuk várni... Magasról nagyobbat lehet esni...
;)
Nem a facebook tehet arról, hogy az emberek olyanok amilyenek. Az atomot is lehet használni jó célokra is, meg emberölésre is ;)
Ma ránéztem a hirkereso.hu-ra:
- meghalt az ördög ügyédje - kivert a víz, hogy Keanu Rivesről van szó. Francokat, valami öregemberről, aki egy bűnöző ügyvédje volt.
- A legendás énekesre eszméletlenül találtak rá otthonában! Már nem tudták megmenteni - na mit gondolsz, kiről szól ez a mai kis cikkecske: Elvis Presley-ről.
Idióta bulvárfirkászok :/
"Mostmár én is azt mondom: nem fogjuk úgyse megtudni a teljes igazságot."
Tudod, én úgy gondolom, nem is ránk tartozik.
Ok, tudom, közszereplő, az emberek ilyenkor kiváncsiak, úgy érzik joguk van véleményt formálni. Lám, én is itt vagyok, akit sosem érdekelt senki ismerősöm magánügye, és mélyen felháborodnék, ha bárki beleszólna az enyémbe.
De azért úgy gondolom a lelkem mélyén, hogy nem is ránk tartozik.
Mostmár én is azt mondom: nem fogjuk úgyse megtudni a teljes igazságot.
A mostani HOT magazinban van kép a családról pontosabban a gyerekek keresztelőjéről. Egyik gyerek Szellő karján, a másik a Renátáén. Aztán egy másik kép, amikor sétálnak a kicsikkel.
Tehát, ha a keresztelőn részt vett az apuka, nem hiszem hogy nem látogatta őket. Hogy milyen gyakran, és mennyivel támogatta őket, ez nem fog kiderülni.
Többek között ezért is utálom a facebookot.
Tudom... tudom, hogy normális emberek normális kapcsolattartásra használják. Na de mégis...ezt így lehet? és vannak akik tovább terjesztik. Pfujj...
Biztosan!
Az ilyen halál nagyon szomorú halál.:-(
Itt van az elerhetosege a cikknek;
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz röviden arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Kire gondolsz most?
- Gregor Bernadett és Magyar Attila. Mit gondolsz róluk?