Székrekedéstől lehet hányingerem? (tudásbázis)
Igen,lehet
Vegyél a patikában glicerines vagy pezsgőkúpot
Egyébként nekem ha ilyenem van egy jó nagy adag cukros langyos tejeskávé reggel mindig megoldja a dolgokat.
Esetleg igyál meg eg, nagy pohár meleg tejet és rá egyél paradicsomot
Igen lehet.
Szenna teát csináj.
Laveolac nem mindenkinek jó és a ricinus olaj se.Azok gyengék.Ha nem hasznàlnak csak görcsölsz tőle.Kúp csak akkor jó ha a vastagbèl utolsó szakaszán vagyis a végbélnél van a gond.
Szenna tea nincs ember akit ne hajtana meg.Sima szenna levelet kell venni a gyógyszertárba és abból teát.Minnél később este megcsinálni,mert ez is görcsöltet de legalabb hatásos.
Még esetleg a bisacodil tartalmú cuccokat próbálhatod.Csak abból maximális dózist egyél mert csak úgy hasznàl 4nap után.
Ha ez se segít írj privit.Tudok még tanácsot adni.
Laevolac szirup.
A kórházban,-ahol műtét után feküdtem- ezt adták.
Vegyél be hashajtót! Ilyenkor muszáj! Vény nélkül kapható.
Van kúp is az pár perc alatt haz , de inkábbtablettát vegyél be. Lassabb a hatása , de erősebb.
Már 4 napja nincsen székletem csak ilyen bogyós(ma 2-3 volt)
És már mindent kipróbáltam de semmi sem hatott:(
Meg ma történt vacsinál hogy megvacsiztam aztán feljött egy kicsi(hányás gondolom)
A hasam is görcsöl kicsit de szellenteni tudok..akkor ugye ez nem bélelzáródás?
Meg kicsit parázok attól is mivan ha ''nem jön ki,,a széklet és örökre ott marad:(
Tudom hülyén hangzik de nagyon parázok és a hányingertől már aludni se tudok:(
További ajánlott fórumok:
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?
- Mitől lehet a görcsös derékfájás és erős hányinger?
- Mit lehet használni terhességi hányinger ellen?
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Szédülhetek, fájhat a fejem, ha már nem jó a szemüveg? Lehet hányingerem? Látó és olvasó is.
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?