Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szégyen, hogy még a tök buta emberek is tudnak vezetni, én... fórum

Szégyen, hogy még a tök buta emberek is tudnak vezetni, én... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:40
Ez gáz. Légy bátor és gyújtsd be a rakétákat. Megkented a vizsgáztatót?
10. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:40
Miert nem gyakorolsz??
ma 20:23
Ez nem a butaságon múlik
ma 19:44

Nem szégyen az.

Én tudnék vezetni, de inkább kihagyom, mert balra duplán látok, úgyhogy inkább nem.

7. Enissa (válaszként erre: 2. - Smaragdzöld 🐉)
ma 17:38

A jogisítványos bizonytalanoktól jobban félek, mint akiknek van érzéke a vezetéshez,de valamiért nem szerezte meg a jogosítványt,de a KRESZ-t is ismeri.

Utóbbit már felsőben kötelezővé tenném, tudja a szabályokat gyalogos,rolleres,kerékpáros és robogós. Agyrém, ahogy néhányan közlekednek.

6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:10

Az a szégyen amiről Smaragdzöld beszél. Te meg gyakoroljál. A kiskutya is belejön az ugatásba.

Szembe szomszéd lánya most szerzett jogsit 18 évesen. Városban még nem olyan bátran megy, de nagyon gyakorol itthon. Tolat ide-oda, beáll lükvercbe szűk helyekre ezerszer. Már nagyon jól megy neki. Kisebb forgalmú helyeken gyakorol sokat.

Menni fog az neked is. Mondd, hogy képes vagyok rá!

ma 17:02

Akik pedig 53-éve vezetük, becsukott szemmel is tudunk. Persze a mai modern kocsik vazetik sajátmagukat.

Az első kocsi amin taultam, vannak akik lakóháznak csúfolják.

[link]

4. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:41
Vezetni sokan tudnak, közlekedni már kevesebben. :)
Akikről -> sztornó

Gyakorolj! Sokat. Ha régóta nem vezettél, talán vehetnél még órákat. Nem szégyen, hidd el! Sok ember van, akinek van jogosítványa, mégsem vezet. Ha kitűzöd magad elé célként, el is fogod érni, hogy ne csak jogosítványod legyen, hanem merj vezetni is.

Egyébként rengeteg olyan ember van, akinek hiába van jogosítványa, vezetni nem tud. Rosszabb esetben nincs is jogsija, de vezet. Na, ez az emberi butaság és felelőtlenség.

Akikről

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook