Miért nem tudnak az emberek beszélgetni? (beszélgetés)
Jó reggelt fi!
Sajnálom kicsit, hogy tegnap nem jártál a cukkiban.
Barátnőmmel jó 2 órán keresztül beszélgettünk, aztán a szünetekben is, és míg haza hozott is.
Istenem, mennyit szörnyűlködnél most, hogy azok meg... 😄😄😄
Gyönyörűséges napot Mindenkinek! 🥰🎶🌞🎊🏖️
Te amugy mit csinaltal? Olvastal, neteztel, vagy csak mint kukagyuri neztel kiba fejedbol, es vartad, hogy masok szorakoztassanak?
En kb. barhol osszespanolok emberekkel, de ha nem jon valami inditatas, kozos tema nem esik nehezemre lekotni magam.
Nemreg apammal utaztam, biztos rolunk is leszurte volna a f.i., hogy nem vagyunk kepesek beszelgetni az etteremben, buszon, vonaton, mert nyomkodtam a telefont. Szerintem meg tok logikus, hogy amig nyugodtan leulok, addig neztem meg, hogy merre induljuk tovabb, a nyitva tartasokat, menetrendet.
Sot, olyan fertelmes alak vagyok, hogy kivalogatom a kepeket, megosztom az elmenyeimet baratokkal, rokonokkal. Pfejj!
Igen ezeket is.
Köszönöm, hogy eszembe jutattad.
Körömgomba is jöhet?
Na jól van.
Legközelebb, ha megyünk, kibeszéljük a hüvelygombát, a kismedencei gyulladást, meg mittomén miket.😉
Vonat megy, család utazik, 2 gyerek 2 felnőtt. A táj szép, lehet még sose látták. Mindegyik a nagyon okos telefonját nyomkodja abban a púpos egészségtelen testtartásban.
Étterem, család rendel, közös szelfi, aztán külön szelfi. Várják a vacsorát, mindegyik a telefonját nyomkodja. Étel megérkezik, forgatják, hogy megfelelő szögből le tudják fotózni, s azonnal megosztani az ismerősöknek. Mert az fontos! Ország-világnak tudnia kell, hogy Menőék mit esznek, hol vannak.
Kiskamaszok hevernek a ház előtt a fűben, mindengyiknél telefon, egy értelmes szó el nem hangzik, csak rihegnek-röhögnek, néha egy "aqrva", "bammeg", stb...
Lehet orvosnál beszélgetni, s ha nem akarsz, lehet csak úgy üldögélni üresjáratban.
És igen! Autóban vezetés közben is milyen szupi dolog nyomkodni! Nem baj, ha közben veszélyeztetem a közlekedés többi résztvevőjét.
Ez van, de nem normális! Egyáltalán nem normális! Beteg világ!
Hiába utálod a XXI. századot! Abban élsz, és ezen nem tudsz változtatni. Felgyorsult a világunk, minden téren. Más a kommunikáció, mint régen volt a fonókban.🙂
A digitális világ vívmánya magával hozta a negatívumokat is. Ez tény. Az is tény, hogy akarva-akaratlan látja az ember, hogy mi zajlik körülötte. A telefonnyomkodás 10-ből 9 embernél megszokott. Akkor is, ha egyedül van, akkor is, ha társaságban. Sőt, még telefon sem feltétlenül kell ahhoz, hogy az emberek ne kommunikáljanak egymással. Ez van.
Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy téged miért zavar az, ha számodra vadidegen emberek (még akkor is, ha vélhetően egymáshoz tartoznak) a telefonjukat nyomkodják.
Mindenki és mindenhol telefonozik, ott is ahol ez nem illik vagy épp veszélyes...bringázás közben, vásárlás közben, étteremben, buszon, egymás kezét fogva...nem tartom sok esetben helyesnek, az biztos!
Néha bosszant is, pl. mikor nekem jön valaki az utcán, mert annyira el van merülve a nyomkodásban...
Én beszélgetős típus vagyok.
Más generáció.
Bár ez sem igaz, mert sokan az én korosztályomból(45 vagyok)is össze vannak nőve a telójukkal.
Ebben is kellene egy aranyközépút, ennyi.
Én a szembemenőket képviselem.
Mi mindig beszélgetünk a férjemmel, akár 0-24 ben is képesek vagyunk erre, és úgy is, hogy a mellettünk ülő ne hallja, hogy miről beszélünk vagy olyan témáról, ami nem probléma, hogy hallja más. Nem vagyunk harsányak és nem is sutyorgunk.
További ajánlott fórumok:
- Miért van, hogy egyes emberek szájából soha nem fogy el a panasz? Miért nem tudnak örülni semminek?
- Ti is tapasztaltátok már, az emberek milyen indulatosak?Nem tudnak nyugodtan megbeszélni dolgokat, indulatos, személyeskedős, sértegetős let
- Vajon miért nem tudnak kiszállni az emberek egy kapcsolatból?
- Mi történik az olyan emberekkel akik feje fölül elveszik a lakást és nem tudnak tovább lépni.
- Miért nem tudnak az emberek szeretni?
- Miért találok nehezen olyan embereket, akik szeretni tudnak?