Szedtetek már peritol tablettát? Milyen változást észleltetek? (tudásbázis)
Nekem mondtak 1 olyat,hogy ez a tabletta kompenzálná azt a mellékhatást,amit egy másik gyógyszer váltott ki,amit egy időben muszáj volt szednem.De hálistennek meg tudtam szabadulni attól,kaptam helyette mást,az egy hangulatjavító antidepresszáns volt,ami a szexuális vágyat lőtte ki teljesen és teljesen eltompítja az ember érzékeit.Igazából ezért tettem fel a kérdést,de hálistennek már nem aktuális:)
de azért meglepett,mert olvasgattam itt neten a peritolról,sok mindent írnak róla,de ezt még nem hallottam,holott orvos mondta:D
Október óta szedem, 1 hétben elaludtam bárhol bármikor, utána már nem. 16kg-ot szedtem fel ez idő alatt napi 3db-ot vettem be... Most kezdem vissza venni az adagot teljesen nulláig, kellett az a 16 kg mert 56 voltam. Remélem nem fogok visszafogyni.
Valakinek ilyen tapasztalat? 26F
Allergiára,csalánkiütésre,migrénes fejfájásra is jó.
Vezetni nem lehet a szedése alatt.
Sziasztok.
Azért írtam ki ezt a topicot,mert a minap az orvosom érdekes dolgot mondott erröl a tabiról.
Tudom hogy igazából ez étvágyfokozó,de milyen hatásai vannak még és mire szedtétek?mert én más céllal szedném..../ha/
kíváncsian várom a válaszokat...
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Mit szedtetek felfázásra? Hogyan gyógyultatok ki?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?