Szedett már valaki FerroComp Forte vastablettát? Tapasztalatok? Használt? (tudásbázis kérdés)
7. ce91523917
2009. jan. 16. 14:18
én ferro rolgamma-t szedek és okés
6. reni79
2009. jan. 16. 14:11
Szedtem mert vérszegény voltam.Folyton szédültem és állandóan fáradt voltam.Rendbehozott.
5. Dorka-borka
2009. jan. 16. 13:53
Helló!Én szülés után szedtem,a vérveszteség miatt,igaz plusz elevitet is,de használt,mert a vérképem tökéletes volt pár hónap múlva.
4. jsanett
2009. jan. 16. 13:48
Ja a spenotot nemcsak fozelek formaban lehet megenni, en bebi spenot levelbol szoktam salatat kesziteni, salatalevel helyett. Igy meg ki sem fozod belole az ertekes dolgokat!
3. jsanett
2009. jan. 16. 13:46
szia,
en szedtem evekkel ezelott mert nagyon sulyos vashianyos lettem. A vaskeszitmenyekkel kapcs-ban rossz tapasztalataim vannak, nekem nagyon durva szekrekedest csinaltak egytol egyig.
Viszont vannak novenyek is amik sok vasat tartalmaznak: pl: brokkoli, spenot, amiktol nincsen semmi bajom. Es ha termeszetes formaban viszed be a vasat, novenyi formaban, lehet hogy meg jobb is.
2. gabi0630
2009. jan. 16. 13:44
Szia!
Igen, én szedtem. terhesség alatt. Mindig is vashiányos voltam, terhesség alatt főleg, és a következő vérvételen is, hiába szedtem, csak kisebb mértékben. Szóval javult tőle valamit. Azért írták fel ezt, mert ebben van a legnagyobb dózis
1. 89b99f816e
2009. jan. 16. 13:42
Tapasztalatok? Használt?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Aki szedett már Cifrant, használt neki hólyaghurutra? Mellékhatás?
- Aki szedett antidepresszánst, annak használt?
- Mikor érzem a vastabletta pozitív hatását?