Szed valaki közületek Frontint? (beszélgetés)
Te vagy az én egyetlenem, aki érti a szavamat...-)
nyak, derék, más bajom nincs.
Ez a Wifee romlott egy alak lehet..-)
csak a disznóságon jár az esze..-)
csak ne irigyelj..-)
engem az állandó merevedés gyötör...-))
Egy üveg Heineken jobban állna?
Dehogy.
ehhh, attól csak pisilni kell..-)
de szeretem.
Tumbókám, ha tudnám a helyes választ, már régen professzor lehetnék.
az én életemből az alkohol, a drogok, a depresszió, stb teljesen kimaradt.
Az alvásommal sosem volt gondom, ezért a gyakorlatban nem ismerem ezt a problémát.
Akinek szüksége van rá, ne hozd rá a frászt, Van amikor muszáj, átsegít egy vacak helyzeten.
Most nem tudom kifejteni bővebben.
Kicsit utána olvastam a dolognak.
„A tabletták, szerek,vagy narkotikumok nem hoznak helyre kihűlő házasságot, magányt, és elvesztett önbecsülést” sem..
Függővé válni sokféle gyógyszertől lehet: elsősorban szorongásgátlókra, altatókra, nyugtatókra gondolok.
Az orvoshoz való kapcsolatod nem más ilyenkor mint "drogos és díler" kapcsolat.
a gyógyszerfüggőséget valóban sokkal jobban tolerálja a társadalom, mint bármilyen más szerfüggőséget.
De nem okoskodni akarok, ezeket csak olvastam, de nekem nagyon ijesztőek..
Ausztriaban éltem x évet, könyörögtem a házi dokinak hogy írja fel mert akkor már elég sok szívvel kapcsolatos problémám volt, alvas zavar minden.. Nem írta!! Ott nem írják fel.
Növényi dolgok nekem mar nem hatnak abszolút de igy napközben azokat szedem, mindenfele levendula stb macskagyoker. Na jó a semminel kicsit többet ér de önmagában ezek nem elegek
További ajánlott fórumok:
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Van olyan közületek aki otthon szedi a szemöldökét, festi a haját stb?(maga szépitkezik...)
- Frontint szedett, szed valaki itt, tapasztalat?
- Sziasztok, szed valaki közületek Enalapril vérnyomáscsökkentőt mik a tapasztalatok?
- Szed valaki közületek karbamazepin hatóanyagú gyógyszert vagy más antiepileptikumot?
- Ph bázis tablettát szedett már valaki közületek?:)