Frontint szedett, szed valaki itt, tapasztalat? (beszélgetés)
3db-tol elvonási tüneted és rosszúlléted biztos nem volt.
Sajna jópárszor voltam kórházban és nem szedtem akkor, mégsem voltak elvonási tüneteim
Amikor meg szedtem, szedem, bizony jönnek a pánikos, idegi tünetek
Ilyenkor 3x0,5mg vagy több és kissé lazul a helyzet
Ez az egész hozzászokás városi legenda
Akinek valóban szüksége van rá, elhagyás esetén azért lesz rosszúl, rosszabbúl, mert a régi tünetek felerősödnek gyógyszer nélkül
Ezeket az idegi, depis, pánikos tüneteket még nem tudják gyógyitani, jó esetben csak elnyomni hogy élhető legyen az élet
Én egyszer amikor kórházba kerültem egy műtét miatt ezt kaptam altatóként. Nagyon hamar el is aludtam tőle, így kértem 2., illetve 3. napon is. Amikor 4. napon hazakerültem olyan elvonási tüneteim lettek, hogy ihaj. Rettegtem, szorongtam... Megdöbbentem, hogy 3 nap alatt is hozzá lehet szokni!
Szerintem ne kezdj el altatót/nyugtatót szedni. Lehet elég lenne vmi természetes cucc, vagy napközben ki kéne magad fárasztani, vagy nem kéne későn enni, vagy rá kéne jönnöd, hogy mi foglalkoztat, amitől egyébként tudat alatt nem tudsz aludni.
Nekem segített. Jól hat, de az sem mindegy hány mg-ost szed az ember és rá lehet függni, pl. nekem is sikerült.
Hatása: segített elaludni, megnyugodni, jól letompított és nem éreztem az őrületet. Pont ezért is függtem rá.
Annak idején anyukám szedett Frontint és elég tompa volt tőle. A szintetikus nyugtatószerekkel mint a Rivotril, Frontin és a Xanax is nagyon kell vigyázni, mert könnyen hozzá lehet szokni. Helyettük inkább természetes (növényi) alapú nyugtatószereket, altatókat javaslok, mint a macskagyökér, a komló, a citromfű, a levendula és társaik. Ezektől nem leszel gyógyszerfüggő.
Mikor anyukám nagyon beteg volt, akkor vettem be, és amikor meghalt, utána is pár szemet. Összesen úgy 8-10 db volt. Akkor segített, tompított, és tudtam eludni is.
Azóta nem szedtem.
Én szedek sajnos szorongásra. Most napi felet a 0,25-ből. Ha rosszabbul erzem magam egészet. Próbáltam csökkenteni és csak negyedet vettem be egy darabig, de nagyon szorongtam, szédültem.
Írattam fel antidepit, de azt meg nem merem beszedni. Szóval most Frontinnal tengetem az életem. Valóban hozzá lehet szokni, de mit tud az ember csinálni, ha úgy érzi nem tud már lassan dolgozni sem így.
Szóval meg sem kérdezhetem más véleményét sem!
Hát köszönöm!
Igaza van Szöszkének, inkább orvossal kéne beszélni, ahány ember, annyiféle hatás, mellékhatás, ellenjavallat, amiről itt nem tud senki. Nem véletlen vényköteles, remélhetőleg az orvos nem kérés alapján írja fel.
Egyébként mindegyikhez hozzá lehet szokni, ha mindig használja, ahogy utána leszokni is elég nehéz róluk.
Szóval ez nem olyan, amire egy névtelen kérdésére egy névtelen válaszát kéne figyelembe venni, és hát az sem mindegy, hogy melyik dózisúról beszélsz, mert azért az elég lényeges...
További ajánlott fórumok:
- Szed valaki közületek Frontint?
- Niacint szedett-e már valaki méregtelenítés céljából. Tapasztalat?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- Van itt valaki aki pajzsmirigy alulműködésre hormonokat szedett? Mik voltak a tapasztalatok, és mennyi időn belül?
- Ha valaki szedett Medrolt, kérem írja meg, mikor múlt el az arc puffadása és mikor rendeződött a cukra?
- Valaki szed vagy szedett Stimulotont?