Száraz fulladás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Száraz fulladás
Ezt találtam még a témával kapcsolatban:
Száraz fulladás rendszerint a balesetet követő 1-24 órán belül fordul elő. Különösen veszélyeztetettek a rosszul, vagy épp először úszó gyermekek. Egyéb tüdőprobléma esetén, például asztmás gyermekek és felnőttek számára szintén kiemelten fontos állandó felügyeletet biztosítanunk vízben való tartózkodásuk idejére.
Természetesen nem kell lemondanunk a strandolásról ezen a nyáron sem, hiszen egy kis odafigyeléssel elkerülhetjük az esetleges komolyabb szövődményeket. Azonban akkor sem kell kétségbe esnünk, ha mégis megtörtént a baj, amennyiben ugyanis a baleset után folytonos köhögés, légszomj, vagy mellkasi fájdalom jelentkezne, úgy haladéktalanul forduljunk orvoshoz. Az idejében kezelt szövődmények a tüdők oxigén ellátásának normalizálásával teljes mértékben gyógyíthatóak.
A cikkel kapcsolatban érdeklődjön bővebben a Budai Tüdőközpontban.
web: www.tudokozpont.hu
email: info@tudokozpont.hu
tel: 06 30 6319309
64 évet megértem, de ilyen esetről még nem hallottam, ha a fulladásos halál közül 15%-ék ilyen, akkor az Orvosok, Eü dolgozók ezt jól elhallgatták.
A vízben történő kis és nagydolog elvégzésnek sem hiszem, hogy ilyen összefüggést kellene adni.
A fáradság és a légzés probléma már inkább jelezheti, hogy gond van.
Köszönöm, hogy megosztottad ezt az esetet, mert talán egy kis odafigyeléssel a nagybaj megelőzhető lenne.
Olyan bölcsöhalál féle jelenség, de 10 évesen más lehet a kiindulási pont.
Ugrás a teljes írásra: Száraz fulladás
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb a száraz repedezett sarokra?
- Kinek milyen arckrém vált be a száraz bőrre és érzékeny-száraz arcbőrre?
- Megfázás és este fulladásig köhögés esetén egy kisgyermeknél, mit lehet még tenni?
- Akinek allergiás, asztmás a gyereke és a fulladáson kivül csak allergiás tünetei vannak, mennyi esély van emelt családi pótlékra?
- Nyelvdagadás, ételallergia, fulladás!Akinek van tapsztalata kérem írjon!
- A tüdőembólia fulladásos halált okozhat?