Ki számít rossz anyának? (beszélgetés)
Akkor egyet értünk:D
Írtam, hogy a gyerekemnek külön hagytam ilyen szekrényeket, mármint olyat, ahonnan kipakolhatott:D Nem sok dolgot hagytam benne, de neki épp elég volt, hogy érezze pakolhat. Attól a 3 pulcsitól a szobába és a 3 táltól a konyhába nem volt rumli, mert kb. 1 perc alatt visszadobáltam:D
Sőt! A gyerekemet már ezzel is neveltem a pakolásra, hiszen azt neki kellett visszatennie:D
ne mérgeld magad ilyenen,
gondolj bele,te milyen vagy,meg ő milyen.
azt nézd ki mondja,és legyints egyet,
Azóta is ezen dühöngök!
De az ő 2,5 éves unokája b+-ol , erre azért mert kidobok egy rossz pulcsit amit a gyerek se akar hordani én vagyok a rossz anya...
Ma megkaptam anyós szomszédasszonyától hogy rossz anya vagyok...
A leányzó régi játszós pulcsiján eltört a cipzár, ki akarta dobni én pedig mosolyogva kidobtam.
Erre mindenféle rossz anya lettem mert a gyerek dirigál...
Hát ha dirigál ha nem rossz pulcsit én nem amúgy se engedek hordani..
Adjon ő igénytelen ruhát az unokáira! 😠
Igen,a szöveg nem igazán jó.
De nekem a kép tetszett meg,
Mert az én boszorkám is így rámol,csak egy kicsit már nagyobb.
Én nem a képről beszélek, hanem ami oda van írva.
Mert a képen nincs rendetlenség;)
Erről beszélek,
De csak elbeszélünk egymás mellett.
Mindegy.
Már ne is haragudj,de ez a kép arról szól,hogy a pici játszik,és szétpakol,ha te ezt mocsoknak
látod hát,arra már nem tudok mit mondani.
Na, ez az! Azért meg van igazítva. Én se ágyazok be sűrűn:D Megigazítom, letakarom és kész. Ha nem nyirkos az idő, akkor kiviszem az ágyneműt az erkélyre.
Ha itthon lennék egész nap, akkor beágyaznék, ahogy tettem amikor itthon voltam a gyerekkel.
igy igaz,ha nem akar játszani baj van,
az a szép,mikor mind a hét itt van,
akkor aztán szalad a ház,
a fiúk nem a konyhában játszanak,
de az egyetlenszem boszorkánk,ott szeret matatni,
éssss,kipakolhatja tőlem az összes műanyag tálat meg kanalat,ha azzal szeretne főzőcskézni,
majd ha haza megy elmosom és visszarakom,
ennyi,
attól még piszok nem lesz,csak átmeneti rendetlenség,
az meg kit izgat,
Most oké:)
Piroska!
Csak megerősíteni tudlak. A gyerekek már csak ilyenek. Két perc és felforgatják a lakást:) De inkább ez, minthogy betegek legyenek:)
most?
Dehogynem.:)
Csak a szöveg megtévesztő.
Ez a "játszani is engedd".
Mikor a gyermek a felfedez, tanul, vagy éppen játszik néha felfordulással jár.
Egy korig ezt a környezetnek el kell viselni, de bizonyos kor fölött megértik, hogy ezeknek a tevékenységekkel nem feltétlenül kell háborús állapotokat teremteni.
Az szülők felállíthatnak "demarkációs" vonalakat, amelyen belül a gyermek kiélheti az őrületeit.
A konyhaszekrényeket pedig fel lehet szerelni biztonsági zárakkal (a gyermek érdekében is). Vagy át lehet pakolni alulra a műanyag edényeket, amit nyitogathat. Nálunk konyharuhával össze voltak kötve az ajtók.
Hohy a képhez is fűzzek néhány szól.:)
persze hogy lehet, meg kell is,
nem jól értelmezitek a képet,
még nincs unokád,
nekem van,
ha itt vannak,olyan felfordulást csinálnak mint ahová odacsapott a tornádó,
de nem érdekel,ha haza mennek majd rendet rakok,
ilyen szemmel nézd a képet légyszives,
További ajánlott fórumok:
- A feleségem nem anyának való!
- Meddig kell egy anyának eltartania a gyerekét?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- 150/55 nagyon rossz vérnyomásnak számít? Jelezhet valamiféle betegséget?
- Mi történik akkor, ha jelentkezem javító érettségire, de rosszabbul sikerül, mint az eredeti? Melyik fog számítani?
- Ha a második terhességem nehezebb volt, akkor a harmadiknál rosszabbra számítsak?