Száműzzük az őszi depressziót! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Száműzzük az őszi depressziót!
Köszönöm a szép szavakat.
Közben elég hideg lett, de a napfény még kitart, kellemes őszt kívánok mindenkinek! Reméljük, hogy a ködös reggelek és a szürke esők még váratnak magukra.
kronikus fajdalom fibromyalgia a FB-on.Ez egy Autoimmun betegség ami sok ebmert erint megis kevesen beszelnek rolla mivel az orvosoknak is nehez
diagnosztizalni.Ha szeretned megosztani erzeseidet kerdeseid vannak vagy csak egyedul erzed magad es ha hasonlo koru emberekkel szeretned megosztani tapasztalataidat mindennapjaidat akkor keresd Kronikus fajdalom fibromyalgia a Facebook-on
Van minden évszakra... hogy mindig legyen mire fogni a kedvetlenséget ;)
A ködöt párát tudnám feledni (asztma), de a színeket szeretem. Meg ilyenkor lehet nézni a madarakat vonulásukkor :)
Téli depresszióról tudok, de ősziről?????
Nagyon szeretem ezeket a színeket, a hangulatot, a ködös, párás, kissé didergős reggeleket. Szívesen élveznám márciusig, utána jöhetne a nyár!
végre megint lehet előszedni a fekete meg sötét cuccokat. én már előre örülök ennek :)
Szerintem az ősz még várat magára és hirtelen fog kegyetlenül lecsapni (mint mikor lehúzzák a rolót) Úgyhogy ne örüljön senki és zsebeljétek be a praktikákat amiket a cikkíró ajánl :)
Remek cikk.
Gratulálok!
Úgy kell felfogni, hogy pár hónap és újra itt a nyár. :-))
Illetve a tél szépségeit is meg kell becsülni.
Ebben a nyárias őszben biztos nem őszi depressziós senki.
Amúgy jó a cikk
Ugrás a teljes írásra: Száműzzük az őszi depressziót!