Számítógépünkben videokártyát szeretnék cserélni. De nem tudom milyet vegyek? (tudásbázis)
"A géphez értek bármit megcsinálok rajta "- ha ki tudod cserélni a processzort és be tudod kötni az alaplapot, akkor miért okoz gondot a videokártya?
Egyébként sok dologtól lehet lassú a gép, lehet szoftveres gond, lehet hardveres. A videokártya legritkábban okoz lassulást, inkább a processzor v a memória. Az hogy milyet vegyél: én most vettem egy geforce gtx 550ti-t 1 giga rammal..a legújabb játékokkal is fullon hasít..de ezzel te konkrétan semmire sem mész, mivel lehet, hogy be sem tudod szerelni a gépbe: pl ha régi agp-s foglalatod van.szóval tudni kellene, hogy egyáltalán milyen foglalatba csatlakozik a videokártya, meg egyáltalán milyen konfigurációd van és milyen op. rendszered?
Tudna nekem valaki segiteni?Számitógépünkben videó kártyát szeretnék cserélni.De nem tudom milyent és mekkorát vegyek.Nem értek hozzá.
5 GB-os internetünk van plusz 2 db TV-re leosztva.Ami a gépben van videó kártya az a következő
Magnum/Xpert 128/Xpert 99/Xpert 2000
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Digitális játékok
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Érdemes használt számítógépet venni? Ha igen, milyet?
- Szeretnénk számítógépet vásárolni. Milyen a jó számítógép? Milyet érdemes venni?
- Szobakerékpárom ülését le akarom cserélni, mert kényelmetlen. Tanácsot kérnék, milyet, hol, mennyiért lenne érdemes vennem?