Szobakerékpárom ülését le akarom cserélni, mert kényelmetlen. Tanácsot kérnék, milyet, hol, mennyiért lenne érdemes vennem? (tudásbázis kérdés)
7. siss27
2014. máj. 9. 09:56
Nemtudom nektek milyen szobabicótok van,de az enyém olyan,hogy ha kicsavarom az ülés alatti csavarokat,akkor leszedhető maga az ülés.A rúdja marad a helyén.Tehát ugyanúgy mint egy rendes bicajnál.Magyarul magára az ülés rúdjára szerintem egy hagyományos kerékpárülés is felrakható.Erre meg akár még zselés üléshuzat is mehet a még komfortosabbá tétel miatt.Még átalakítás se kell.Én is meg fogom nézni az enyémet ezügyben,hogy tényleg működőképes-e így,mert valóban kényelmetlen.Nem is értem miért gyártják ilyen kényelmetlenre,szétnyomja az ember sejhaját pár perc alatt,vágja a combot...
6. 408020f45e
2014. máj. 8. 18:52
Erre is gondoltunk, ismerünk jó kerékpárboltot, oda akarunk elmenni, meg talán ötlet is adódik arra, hogyan tegyük fel.!:)
Köszi a tanácsot!:)
5. simple (válaszként erre: 4. - 408020f45e)
2014. máj. 8. 07:32
Oké. De szerintem menjetek el valami boltba ahol értenek hozzá, és előbb kérdezzétek melyik lenne a jobb, nehogy feleslegesen adjatok ki pénzt.
4. 408020f45e (válaszként erre: 3. - Simple)
2014. máj. 7. 23:33
Igen hallottam róla, de úgy gondolom, az elcsúszhat mozoghat hajtás közben. Most arra gondoltunk, hogy veszünk zselés kerékpár nyerget és egy kicsi átalakítással megpróbáljuk lecserélni. Remélem sikerül.:)
Köszönöm a válaszod!:)
3. simple (válaszként erre: 1. - 408020f45e)
2014. máj. 7. 21:13
Tudsz rá venni ilyen zselés párnát, amit a nyeregre kell csak ráhúzni.
2. 408020f45e
2014. máj. 7. 20:20
Olyanok válaszát várom, akik voltak hasonló helyzetben és cserélték már a nyerget vagy sikerült megoldaniuk a komfortosabbá tételt.
1. 408020f45e
2014. máj. 7. 20:17
Szobakerékpárom ülését le akarom cserélni, mert kényelmetlen már nagyon.Tanácsot kérnék, milyet, hol, mennyiért lenne érdemes vennem?
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?
- Magán nőgyógyász kb. mennyiért vállal abortuszt, mindennel együtt?