Számít, hogy fiatalnak nézek ki? (beszélgetés)
Számít.
Bosszant, mikor a huszonévesek lazán letegeznek.
Ez egy újabb semmitmondó fórum...
Én 10 évet is letagadhatnék, de senki le se szarja :DDDDDDDDD
3 év nevetséges felvetés ....
Rájöttem hogy nem. És ahogy telik az idő egyre inkább lesz.rom
Majd 40 után lehet megint megböszmülök azt ezen fogok rugózni. XD
De hogy nálad 3 év plusz mínusz annyi mint hangya fa..án a pattanás. Az tény
:DDD
Igaz! ;)
teszteld úgy a fikatalois külsőt, hogy alkoholt v agy cigit vásárolsz, elkéri-e a pénztáros a személyidet ( azaz fiataolkorúnak látszol-e )
( 25 éves fiamtól még mindig elkérik )
Huszonéveim elején tőlem is rendre elkérték a személyit 18 éven felüli filmeknél.
Az a 3 év szerintem nem számit, nem tudom, hogy tudták igy megállapitani, hogy nem23 évesnek nézel ki, hanem 20-nak, +- 5 év n em is látszódhat.
Hát persze, hogy számít!
Amikor 17 éves voltam és azt mondta egy vén f... (olyan 30 körüli lehetett), hogy letagadhatok nyugodtam 5 évet....Na ez egy kicsit zavart. 12 évesnek nézek ki?
Amikor 28 éves koromba azt kérdezték (mert meg tudták, hogy van egy 6 éves fiam), hogy 14 évesen szültél? Ez is zavart...Mert mit gondolnak ezek rólam!? De valahol tetszett is, hogy ilyen fiatalos vagyok?:D
Aztán amikor 40 éves koromban azt mondták, hogy szerintük 28 éves vagyok és ne sértődjek meg, ha véletlenül többet mondanak! Ez már nagyon tetszett:DDD
Mostanság pedig kb. 10 évvel gondolnak néhányan kevesebbnek. Ami szintén jó:D
Tehát, az egész attól függ, hogy milyen szempontok a fontosak.
A 3 év az nudli. Kit érdekel, hogy 3 évvel fiatalabbnak néznek vagy sem? És ha nem csak a kinézet miatt tippelnek kevesebbnek, hanem a szellemi kapacitást is figyelembe veszik, akkor bizony nagyon zavaró tud lenni.
Ha a nálad 7 évvel idősebb pasinak azért nem kellesz, mert szerinte te csak 20 éves vagy, azaz túl fiatalnak gondol magához, akkor a pasival nem kell foglalkozni, hiszen neki ez csak egy kifogás, hogy miért nem akar tőled semmit.
Ha a pasinak bejössz, akkor úgy sem érdekli, hogy hány évvel vagy fiatalabb. Én 20,5 éves voltam, amikor megismerkedtem a 11 évvel idősebb férjemmel. Egy kicsit sem zavarta, hogy én 21 leszek még csak, ő meg 32 lesz már hamarosan....
Tégy ki fényképet, írj ki szavazást és mi megmondjuk, hány évesnek nézel ki.
De csalni nem ér :)))
Mindegy hány éves vagy, az agyad a 10 évesek szintjén van.
Olvasgasd már vissza magad!
:DDDD
Ha egyszer le van lakva....
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Számít hogy hányszor csalta meg valaki a feleségét?
- Rendszeresen kiderül, hogy nem számíthatok a páromra
- Nők 40 nyugdíj számítás, hogyan?
- Mi az ideális reggeli?És mi egy nem túl nagy adag kaja egy napra 1 fiatalnak?