Számít, hogy a gyerkőcnek mi az 'ovijele' v. oly' mindegy? (tudásbázis)
Az ovijel csak annyi, hogy a gyerek még nemtud olvasni, és a jele segít a tájékozódásban.
pl. hová kell tennie a ruháit, melyik az ő pohara...
A fiam nem volt ott, mert akkor biztos hogy a katicabogarat választotta volna. Hát, az én nuku kézügyességemmel tuti nem rajzoltam volna le. Az órái meg három órát mutatnak állandóan :-))). Én a halért indultam versenybe, de azt lefoglalták előre :-(. Az alma kiesett nálam egyből, mivel abból én kört rajzoltam volna :-), és keveredett volna a napocskával :-).
A férjem szerint elég gnómok még az óráim is, egy kerek kör sincs köztük, de mondtam neki, ha akarja, berajzolhatja, nekem így sikerül :-).
Az én jelem is kifli volt! :o)))
Nekem nem okozott különösebb problémát.
A fiam választhatott néhány jel közül (a férjem volt ott vele), és szívecskét választott. Szerintem nem annyira fiús jel, de ezt nem hangoztatom. Neki bejön, na meg nekem sem kell bíbelődni a megrajzolással pl. amikor a ruhái címkéjét ellátom vele.
Nekem napocska volt a másik oviban meg labda. Végül is mind a kettő kerek forma. Illett is hozzám hiszen jó kis duci leányzó voltam. :-)))
A nagylányomnak hímes tojás volt, a kicsinek pedig zászló a jele. Ez volt szabad csak. Igaz ez inkább fiús jel de mindegy szerintem.
nem számít.
szerintem megkedvelik a jelüket
Szerintem gyereke válogatja. Az én fiamnak (Peti), szinte mindegy volt, mert én választottam jelet, nekem meg az számított, hogy könnyen le tudjuk rajzolni. Így lett ceruza a jele. (Kifli volt a másik választás:-))
A másik Petinek, meg lapát. Apa meg is jegyezet, hogy a mi fiunkból mérnök lesz a "lapátos" Petiből, meg segédmunkás:-DD
:D
Azért nem tudom a gereblye láttán mit szóltál volna:D
Mikor mi kezdtük az ovit ez volt az egy szabad jel...Aztán csináltam belőle perecet:D:D
És ahhoz minek kifli???:D:D:D
Jaaa kell valami ami felszívja az alkoholt...:D
azért ne diszkriminálj van itt 2 szőlő is .-)
már csak sajt kell és jöhet a borkóstolás
Naaa, gyűlnek itt a kiflik:D:D
Lassan már nyithatunk egy új fórumot "Kifli voltam az oviban" címmel:D:D
További ajánlott fórumok:
- Egy hat éves gyerkőcnek már 'kell' tudnia cipőfűzőt kötnie?
- Ti hány foktól csillapítotok lázat gyerkőcnek? És milyen módon?
- Mi javasoltok, 1 éves gyerkőcnek milyen cipőt adjak a lábára az utcára? (puha talpú, kérges, betétes stb…)
- Oviba, miért a szülő választja ki a gyerkőcnek a jelet? Miért nem bízzák rájuk?:)))
- Kislányomnak most lesz a 2. szülinapja. Mit vigyek nassolni valót aznap a bölcsibe a többi gyerkőcnek?
- Anyukák, ti hogy fogadnátok, ha friss diplomás óvó nénije lenne a gyerkőcnek?