Szalonna fogyasztása terhesen (beszélgetés)
Nem tudom, mi az igaz.
De hogy nem a meztol kapnak botulosist a kismamak az tuti.
Az en allapotom meg butasag, nem botulosis..
Engem is mikrobiologiai laborban dolgozo orvos oltott le.
Ha meg kell basszodni, akkor meg kell basszodni.
Baktérium spórája lehet a mézben is.
De én is csak utólag vagyok ilyen okos... 😬 Csúnyán leteremtettek anno, hogy kockáztatom a gyerekem életét a macskával, kutyával, madárral, üvegasztallal, lépcsővel, egyéb berendezési tárgyakkal, mézzel, a citrommal, meg a bűnbánat se emlékszik már hogy még mivel. De a gyerek úgy néz ki nagy túlélő, mert túlélte az általunk nyújtott, élettel összeegyeztethetetlen körülményeket.
Annyira örülök, hogy mikor én voltam terhes, még nem volt internet ilyen szinten. Ehettem amit akartam, festhettem a hajam kedvemre, csinálhattam, amihez kedvem volt, és mégis egészséges gyerekeket szültem / szültünk...
Szóval edd meg azt a szalonnát :DDDD
Szerintem most már mindegy.
Engem annak idején minden nyers hústól (kolbász, szalonna, tatár) nyers tojástól, talán még a méztől is óva intettek.
Gondolom az a baj, hogy nyersek.
Esetleg a főtt füstölt császár jó lehet?
Vagy valami hagyományos érleléű sima füstölt úgy, hogy te megsütöd, vagy tokaszalonna úgy, hogy te abálod meg?
Azt egyél amit meg kívánsz.
Boldog baba várást! 🤱
Biztos,hogy nincs.
Inkább csak fogalma sincs arról,hogy meddig ès mennyi sóban àll mire füstre megy.
Ha fehér sós szalonnát, vagy füstölt szalonnát szeretnél, akkor bárhol veheted, ahol meglátod és megkívánod.
Ha paprikás abált toka-szalonnát szeretnél, akkor inkább olyan helyen vásárold, ahol biztosan friss árut kapsz. (Vagy az üzletet ismered régről, vagy az eladót.)
Hentesnél szoktam venni.
Terhesség alatt is ettem,nem tudtam egész mostanáig,hogy ne lehetne...
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Csak a hasam, derekam akarom fogyasztani
- Terhesen ihatok piacon vásárolt házi tejet, ha felforralom fogyasztás előtt?