Szakítottad már meg a kapcsolatot baráttal? (beszélgetés)
Inkább ők velem, mert nem vettem részt olyan programokban, ami nekem nem volt szimpi.
- pl buliba menni lányokkal, amikor a férjem már udvarolt, beülni cukrászdába vagy elutazni csak úgy női társaságban. - nekem ezek nem jöttek be, én ilyesmit sosem kértem nőtől kislány koromban sem. De a dolog egy cseppet sem bánt, 3-4 személyt érintett.
Magaddal már szembenéztél, te, mit, hol rontottál el?
Az első számú hiba magadat nem beleszámolni a csapatba.
Nem tudom, hogy konkrétan milyen sérelem ért téged, de valószínűleg még a harag, csalódás beszél belőled.
Ha meg ennyire érdekember volt a másik, akkor meg jobb is, ha megszabadultál tőle. Majd lesz másik. :)
A barátságot elég sokan elég sokféle módon értelmezik.
Ha vkivel nem ugyanazt értjük a fogalmak alatt, és a másik ezt nem képes elfogadni, nem akarja meglátni a különbözőségekben az értéket, azzal előbb-utóbb úgyis megromlik a kapcsolat. Na azokkal, akik ezt még fel sem vállalják, mert az sem jut el a tudatukig, hogy 1 kapcsolat MINDIG 2 ember felelőssége, azokkal én már szenvedek.
Egyszer olvastam róla 1 gondolatot, ami nagyon tetszett:
"A barátság elvtelen. Úgy értem másokkal szemben. A barát, a barátnak rendeli alá magát mélységesebben, mint a szerelemben. Érdektelen szövetség - s mint ilyen, a legállóképesebb."
/Gyurkovics Tibor/
Igen.
Teljesen más életstílusunk lett, én elit gimibe kerültem, aztán egyetemre mentem. Külön órákra jártam, sportoltam emelett. Ő csak a suli mellé járt, pasizott, hazudozott, eltűnt napokra. Aztán hozzáment valami putris gyerekhez, volt azóta 4 abortusza. Kb. 15 évesen szakadt meg teljesen a kapcsolatunk, előtte már 1-2 évig távolságot tartottunk.
Magamra ismertem..
Ha vkit rajtakapok hogy hazudozik sumàkol pedig ezerszer megkértem igazat mondjon..jól kiosztom kidühöngöm magam-visdza se ir rà tudja mindenben igazam van..
Na az ilyen baràtnak sem kell törlöm mindenhonnan és ha az utcàn fogok vele talàlkozni se köszönök..
A sumàkolàs a halogatàs megy aztàn csak les ha ràjövök dolgokra..
Az túl okos nőket amugy sem szeretik a pasik..igaz a kiosztàsi stiludomon finomítani kellene..sokszor a hallgatàs jobban fàjna nekik..de én nemtudok akkor tudok elengedni megkönnyebbülni ha kiosztom elmondom mindennek :D
További ajánlott fórumok:
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- Megszakított velem minden kapcsolatot. Indok nélkül.
- Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám?
- Az ex-em 1- 2 hét után új kapcsolatba lépett miután szakítottunk, hogy elfelejtsen. Én még szeretem. Megéri várni?
- Miért zavarja, hogy levegőnek nézem, ha egyszer ő szakított meg minden kapcsolatot?