Szakítás, szex valaki mással? (beszélgetés)
Hát ezek szerint vagy nem
😋
Annyi de annyi fórumot indítottál ezzel kapcsolatban már és mivel írtál privát üzenetet minden egyes alkalommal amikor valamit írtam, így biztosan Te vagy az.
Mit vársz tőlünk?
Hónapok óta itt szenvedsz. Döntsd el, hogy le tudod-e nyelni a békát, vagy nem. Ha nem, akkor szakíts vele, ha pedig vele vagy, akkor akadj le erről a témáról és éljétek az életeteket. De az, hogy vele vagy, közben pedig az 100. fórumot nyitod erről nem egészséges.
Ezt az időkérést én sem értem.
Ha tudja mit akar, akkor minek idő? Ha meg nem tudja, meg kell beszélni.
Azért csinálta, hogy neked fájdalmat okozzon, magának meg bizonyítson.
Ha maradtak a kölcsönös érzelmek, és még tudjátok beszélni, még működhet a kapcsolat.
Szakítás után ha meg elvileg voltak érzelmei a másik felé hogy lehet lefeküdni mással.? Ráadásul már a szakitas napján. Elvileg aznap feküdtek csak le aztán már nem de kitudja. De aztán meg beszélgettek elvileg lelkiztek. Azt mondra nekem hogy semmit nem akart tőle, egy jó ideig nem akar kapcsolatot
Sokáig bizonytalan volt magában és abban is hogy működni fog köztünk de 3 hétre rá találkoztunk és mondta hogy lehetne e még rá esély hogy újra kezdjük. Nagyon sajnálja az egészet ami történt és amit tett. Tudja hogy miben hibázott és mit rontott el.