Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakítás után hogy tudott mással lefeküdni? fórum

Szakítás után hogy tudott mással lefeküdni? (beszélgetős fórum)

1 2
45. Mazee (válaszként erre: 43. - Mézes-Krémes)
2021. okt. 6. 21:19
Előbbit pontosan tudjuk.
44. a4e7cf9021 (válaszként erre: 42. - 92a40235c8)
2021. okt. 6. 20:22
De akar ne menjen vissza később a csajhoz.
43. Mézes-Krémes (válaszként erre: 33. - A4e7cf9021)
2021. okt. 6. 20:21

Hát én is feküdtem le mással egy héttel szakítás után. Bár ő hagyott el, aztán ő könyörgött nekem. Újrakezdtük, és nem mondtam meg, hogy mit csináltam. Mert semmi köze nem volt hozzá, és jelentősége sem volt. A szex néha csak szex, testiség, ennyi.

Hogy miért szakítottak pontosan, és miért akar visszamenni, azt nem tudni.

2021. okt. 6. 18:48
Nyalogassa a sebeit? Szexeljen 80 évesen? Így legalább bút felejt, miközben jól érzi magát! Nem akar depressziósan vergődni hónapokig!
41. Mazee (válaszként erre: 30. - LionQueen🦁)
2021. okt. 6. 17:55

Nincs 1 hónapja szakított FI-vel, mert szerinte nem tett meg mindent azért, hogy összejöltözzenek. 1 héttel rá lefeküdt valakivel, közben mar egyértelmű megjegyzéseket tett FI-nak, hogy újra akarja kezdeni, ami meg ia történt.

Itt azért nem az a helyzet, hogy teljesen le lett zárva a kapcsolat. Ha nem is megalázás, de eléggé vitatható hozzáállás.

40. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 17:15
nem érzek rá sok esélyt,jó hamar túllépett rajtad...egyébként általában ilyenek a férfiak,ha feláll akkor megáll,nem kell ezen nagyon meglepődni...
39. fokhagyma (válaszként erre: 27. - Mazee)
2021. okt. 6. 15:36

"Nagyon sok fórumot indítottál már,...."

Valóban, és mindegyiket név nélkül. Van egy nagyon tipikus helyesírási hibája, amiről nem nehéz őt felismerni.

38. 00dfb24292 (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 15:31
Ne akard! Ő sem akarja igazán, csak kényelmes számára, hogy akkor mászik vissza, amikor kedve szottyan. Amíg nem akad jobb.
37. LionQueen🦁 (válaszként erre: 34. - A4e7cf9021)
2021. okt. 6. 15:30
Van szabad akaratunk, nem muszáj bedőlni a könyörgésnek. Azzal saját magát alázná meg FI, nem pedig a férfi őt.
36. 9370250d08 (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 15:24
Tehát még a felelősséget is teljesen rád tolná, menekülj! :D
2021. okt. 6. 15:19
Nem mondanám hogy könyörög. Vagyis azt mondra az én döntésem hogy ezek után akarom e vele. El fogadja ha ez már így egyszerre túl sok volt és már nem akarom tovább.
34. a4e7cf9021 (válaszként erre: 30. - LionQueen🦁)
2021. okt. 6. 15:09
Igen, utána meg visszakönyörgi magát. Nekem ez nagyon gáz....
33. a4e7cf9021 (válaszként erre: 31. - Mézes-Krémes)
2021. okt. 6. 15:06
Na de 1 héttel a szakítás után?? Utána meg a srác visszakönyörgi magát, mint a pitiző kiskutya?? Hát ez nagyon szánalmas szerintem.
2021. okt. 6. 14:58

Ő szakított, majd lefeküdt mással.

Ráadásul úgy, hogy erről vhonnan te is értesültél.

Sztem ez gáz. Nem ismerem a körülményeket, de ha szerelmes vagy belé, a saját érdekedben zárj rövidre vele mindent, és hagyd a francba. El fogod felejteni, és jön másik. Rövid az élet, és annyi jó pasi van, ne pazarold az idődet ilyenekre...

31. Mézes-Krémes (válaszként erre: 28. - A4e7cf9021)
2021. okt. 6. 14:56

Miért alázta meg? Szakítás után akkor x ideig még kötelező hűségesnek lenni? És meddig? Ha szakítok valakivel, akkor után mennyi idő kell elteljen ahhoz, hogy ne alázzam meg? Hol van ez leírva? Kérem az etikai kódexet erről. :)

Az egy dolog, és tök oké, ha egy kapcsolatban monogámiát várunk el egymástól. Na de szakítás után is hűséget követelni? Na ne már! :D A szakításnak pont ez a lényege, hogy utána mindenki megy amerre lát, és semmiféle tettével nem kell elszámolnia.

30. LionQueen🦁 (válaszként erre: 28. - A4e7cf9021)
2021. okt. 6. 13:04
Nem alázta meg. Lezárta a kapcsolatukat és ezután feküdt le mással.
29. BeauIieu (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 12:56
Szerintem a szex a legjobb búfelejtő egy szakítás után :P
28. a4e7cf9021 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 12:32
Kérdező! 1 héttel a szakításotok után lefeküdt egy másik emberrel. Ezzel megalázott, mi a kérdés? Senki emberfia nem ér annyit, hogy a becsületedet beáldozd miatta.
27. Mazee (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 12:22

Nagyon sok fórumot indítottál már, ezért lássuk a tényeket:

- azt már hallottuk, hogy milyen elvárásai vannak veled szemben, tanulás mellett munkát kellett keresned. Ő mit tett?

- Szakított veled, de folyamatosan érzetette veled félmondatokkal/idézetekkel, hogy újra akarja kezdeni. Ennek ellenére lefeküdt egy másik lánnyal.

-Folyamatosan kerested, ignorált, majd amikor "kiélte" magát, visszament hozzád, mert tudta, hogy visszafogadod.

Ne haragudj, de ez 100%-ban a Te hibád. Egy emberrel ilyen esetben annyit lehet megtenni amennyit megenged. Már nincs besokallva? Kiengedte a fáradt gőzt egy másik lányt dugva? Legközelebb is így lesz?

De annyian és annyiszor leírtuk már, hogy lépj tovább, nem teszed. Saját magad sorsának az elrontója vagy. Akkor el kell viselni és túl kell lépni. Minden információ a birtokodban volt, már a megcsalás nélkül is totál méltatlan volt az egész, nemhogy így.

26. PanniBp. (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 11:35
Utóirat: segített-e munkát keresni Neked? A munkád keresése közben anyagilag segített-e? Ő bizonytalan Benned? Akkor lenne oka "bizonytalankodni", amennyiben a Társad a Tőle tehetőt megteszi: lakás- és munkakeresésben segít. Kéri-e Tőled az ő családi dolga rendezéséhez az együttműködést. Bocs., tényleg nem akarlak megbántani, mert ugye én nem voltam, ott, s egyébként sem szeretek észt osztani! Üdvözlettel.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - PanniBp.)
2021. okt. 6. 11:31
Rendszeresen el jártunk együtt közös programokra mindig a kedvemben járt ahigy csak tudott, igazából mindig leste a kívánságaimat és amit csak tudott teljesített. Nemrég még virág csokorral várt,és elég sokszor lepett meg csak úgy valami kis aprosaggal. Szóval erdekes mert azt éreztem mellette hogy teljes mértékben odáig van ertem és szeret. miután ki alakult ez a helyzet teljesen megváltozott. Nagyon be sokalt az akkori helyzetétől a családi állapota se volt jó és úgy érezte nem jutunk előre a kapocsolatban. Nem lépünk egyről a kettőre pedig ő már szeretne össze költözni előre lépni. Hozzá tennem hogy az utolsó pillanatban adta fel mikor munkat keresgéltem. Ezért bizonytalan lett bennem és félelmei voltak ez miatt hogy nem működik így köztünk.
2021. okt. 6. 11:27
Te nem vagy ő, és ez sok mindent megmagyaráz.
2021. okt. 6. 11:18
Amikor még együtt jártatok, volt-e közös program, mozi, koncert, séta, közös örömök-bánatok, akár munkahelyi, akár a szülőkkel való esetleges viták átbeszélése? Üdvözlettel.
22. 51683d1c00 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 10:34

Van esély újra kezdeni,adj egy IDŐT magadnak meg neki is,hogy igen,folytatjátok,csak azt a rész kihagyjátok.Te úgy fogod lehet érezni,valóban szeret mert tud és akar várni rád,közben megy a tisztulás újra értékelés.

Amúgy a férfiak teljesen másként működnek ezen a téren,én is mindig azt hittem aki szerelmes,nem tud ilyet csinálni,hát dehogynem.

21. bogyoka89 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 10:18
Én biztosan nem kezdeném újra. És legfőképpen nem azért, mert közben mással volt. Inkább azért, mert ő szakított veled, most pedig bizonytalan... ebből az egészből nem az jön le, hogy annyira szeretne.
20. a4e7cf9021 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 09:28
Kézdező, pontosan azért tetted fel ezt a kérdést, mert te is látod, hogy ez nem kóser. Helyesen látod és ebből ne engedj! Többet érsz te attól, hogy bárki kapcarongya legyél. Ha szakítás után 1 héttel szexelt valaki mással, akkor nem voltál neki elég fontos-annyit is ér ez a fiú, egy lyukas garast (sem!).
19. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 09:23

Én nem annyira azon gondolkoznék,,hogy a szakítás hetén mit tett,vagy nem tett.

Mert nem ez a lényeg.

Az újrakezdéshez átgondolnám mit tettünk/tettem akkor rosszul hogy besokallt .Tudunk e ezen változtatni hogy legyen értelme újraindítani.

18. Alnisa (válaszként erre: 9. - Birebora)
2021. okt. 6. 09:18
Kevés nő szexel 1 héttel a szakítás után egy idegen pasival, persze előfordul, de jóval kisebb arányban.
2021. okt. 6. 09:13

Szakítottatok, így ez nem erkölcstelenség és nem is megcsalás. Semmi kivetnivaló nincsen a tettében, akkor sem, ha a szakítás után 1 héttel feküdt le mással.

Egyébként sajnos vagy sem, de a szex és a szeretet nem igazán függnek össze egymással. :)

2021. okt. 6. 09:07
Az, hogy megbánt mindent, az eső után köpönyeg. Nem a farkával kellett volna gondolkodnia.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook