Szájsebészet-Mária utca, járt már ott valaki? (tudásbázis)
Szia
nem magán és az "alap ellátás"ingyenes.hogy mi tartozik bele azt sajnos nem tudom:(
de remélem hogy tudtam segíteni és sikerül orvosolni a "bajt" :) szép napot
kibeszél itt gyerekről??????????????ne vádaskodj és ne oktass ki légyszíves.
magamról van szó.Tudod ritka eset de felnőtt korban is lehet még valakinek tejfoga.
Az a tejfog probléma nemcsak gyermekeknél fordul elő. Nekem a 24 éves öcsémnek vették ki a tejfogát egyben a maradandóval, mert a maradandófog nem fért be a fogsora közé. Ez nem is egyedi eset. :)
Abban igazad van a szakorvos fogja eldönteni mi a teendő.
Tejfogas gyereknél a fogpótláson gondolkodsz?
Atyaég!
Vetesd ki a rossz tejfogat, az is előfordul, hogy az új fog bemegy magától lassan a helyére, ha már nincs ott a tejfog.
De ha mégsem, fogszabályzóval helyére lehet húzni.
Mi a baj a fogszabival? Modellkedik a gyereked? Vagy miért ódzkodsz ennyire tőle?
Egyébként meg egészségügyi dolog nem hiszem, hogy szülő kénye-kedve szerinti döntés kérdése lehet. Ott az orvos mondja meg, mi a helyes lépés.
köszi Enissa.
még egy kérdésem lenne:más megyéből is fogadnak?beutalóval ugyan úgy ingyenesen?vagy csak a körzetiseket?
Szia Ogree!
Ennél sokkal komolyabb műtéteket is elvégeznek.
Szuper a Klinika, ha lehet így fogalmazni egy korházról.
Igen kell beutaló.
szia szerintem mindenképen igen
megoldható
de nyilván ők a szakemberek.:)
de szerintemmenni fog a dolog
szia,köszi hogy írtál,szerinted ínyből kinőtt fogat(szemfog)eltávolítanak szájsebészeten ha kérem?a Mária utcában?alatta még ott van a tejfog de már rossz állapotban.és úgy tervezném hogy mindkettőt kivetetném és a helyére egy pótlást.Vagy mindenképp fogszabályzó kellene?azt ha lehet nem szeretném mert rengeteg idő...
kösz válaszod
szia
én jártam
és dolgozott is ott egy családtagom
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek altatásos szájsebészeti ciszta eltávolítása?
- Mária utca szájsebészet
- Debrecenben profi szájsebészt tud valaki ajánlani?
- Van valakinek tapasztalata a székesfehérvári szájsebészetről?
- Nem ismer valaki közüleket véletlenül egy Dr. Horváth Nóra nevű szájsebészt? Régen a Rókusban dolgozott és állítólag van magán rendelése is
- Szentendrei szájsebészet, járt mostanában valaki ott?