Szabados Iréne hajvágás árairól tud valaki tájékoztatni? (tudásbázis)
Azért kérdeztem, mert a segítő szándék megvan, de másképpen keresek rá, ha mondjuk Los Angelesben fordászol a hölgy.
De rákerestem és megtaláltam.
Mivel a budapesti Kossuth Lajos utca nem a világ vége, esetleg fel lehet hívni, és megérdeklődni a -tól-ig összeget. Ha az rászánható, akkor mindjárt az időpontot is lehet egyeztetni.
A tapasztalat nem minden. Sok frizura kép van a Face-oldalon, de nekem kicsit egyhangú a választék. Mivel a hölgy a Sassoon-iskolában végzett Londonban, nyilván emiatt ezt a stílust is követi.
Látom, van ingyenes lehetőség is, de dús hajú vendégek számára. Esetleg kihasználható lehetőség.
Szia!
Sajnos nem tudom, de ha nem ragaszkodsz mindenképpen a hölgyhöz, akkor tudok ajánlani jó szívvel más mesterfodrászt, senki nem megy el tőle elégedetlenül :)
És árai is vannak, megfizethetők.
Ha beírod a Google-ba, az első találat a hölgy weboldala. Ott tájékozódhatsz, hogy Timbuktu és Kamcsatka között hol található a fodrásznő szalonja.
A kérdező árakról és tapasztalatokról kért információt, amik nem derülnek ki a weboldalról.
Mi ebben a rossz? Bizonyára más is kérdez tapasztalatokról és valóban azokra is kíváncsi. Véleményem szerint nem segítettél neki a kommenteddel.
Ki a csuda az, és hol található?
Legalább úgy Timbuktu és Kamcsatkka között, nagyjából megadva?
Sziasztok!
Tud valaki árat mondani Szabados Iréne hajvágását illetően? Illetve véleményre is kíváncsi lennék. Eddig még nem sikerült normális hajat vágatnom sehol. Lehet, hogy el kéne mennem hozzá...
További ajánlott fórumok:
- EESZT-ben más vakcina beadása van rögzítve, mint az "Igazolás oltás védőoltásról" lapon. Hol lehet erről tájékoztatást kérni?
- Pénteken írásbelizik a fiam, felvételit ír. Mit kell vinni magával? Mit lehet bevinni? Aki mostanában volt, tájékoztasson.
- Tud valaki tájékoztatást adni, aki 57%-os rokkantságot ért el és szakvélemény szerint rehabilitálható, kihez kell fordulni?
- Mikor jelenik meg a 2012-es felvételi tájékoztatós könyv?
- Tudja valaki mikor lesz lomtalanítás Bp-en a Hadak útján? Elvileg most szokott lenni, de még nem dobtak be tájékoztatót róla.
- Ariston 1921 VWB/HA hűtőt vettünk tegnap, de magyar nyelvű tájékoztató füzet nem volt hozzá, ezért segítség kellene.