Szabad várandósan parfümöt használni? (tudásbázis)
Nem nagyon fogsz itt választ kapni a kérdésre,mert minden egyes hozzászólás úgy kezdődik,hogy "szerintem".
Ha nem nyugodt szívvel fújod magadra akkor Ne tedd.Hagyd a csudába.Én úgyanígy voltam a szemöldök festéssel,mindenki azt mondta,hohgy annyira minimális hidrogén peroxidot tartalmaz,biztos nem lesz semmi baja a babának,Viszont Én nem lettem volna nyugodt egy percig sem a festés után,ezért inkább hanyagoltam.Azt a kis időt kibírtam festés nélkül.
Az első 3 hónapban nem bírtam volna magamra fújni semmit.Én ráadásul egy drogériában dolgoztam és volt,hogy majdnem lehánytam a vevőt illatfújás közben,persze mosolyognom kellet,miközben Ő próbálgatta a parfümöket,közben meg liftezett a gyomrom:-)
DE utána elmúlt ez a szagokra való érzékenység és újra használni kezdtem parfümöt.Nem lett semmi baja a babának tőle.
télibaba!
Megnéztem az adatlapodat, elárulod, honnan tudjátok, hogy kislányotok lesz? Volt vizsgálat?
Én nem nagyon bírtam az illatokat(parfüm spray)szóval babaszappan, meg illat nélküliek.
De az az igazság, hogy nagyon keveset használtam ilyen kencéket, hajfestéket se,bár nem árt a babának
de úgy gondoltam az a kicsi se szívódjon fel.
Mikor szopizott,akkor meg egyáltalán nem használtam nehogy zavarja a szag(illat).A kicsik sokkal jobban
érzik az illatokat ízeket.Persze fürödni kell, meg ápoltnak lenni!
Módjával lehet...mert minden felszívódik és a parfüm is egy szintetikus anyag, hacsak nem natur illóolajat használsz.
Inkább a gond a hányinger, én mindentől émelyegtem, emiatt nem is bírtam volna.
Szia!
Szabad, persze. Én nem tudtam használni, a terhességem elején a férjem se használhatott, mert iszonyat érzékeny voltam a szagokra, az amúgy is szuper szaglásom még jobb lett, az illatok, szagok felerősödtek. Azt hallottam, hogy parfümöt ne vásároljon, aki babát vár, mert nagy valószínűséggel az illata szülés után nem fog már neki tetszeni. Más a szaglás olyankor.
De ha te bírod, hazsnálj!
További ajánlott fórumok:
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Zavarna-e, ha a kolléganőd az általad használt parfümöt kezdené el használni?
- Fiamnak leégett a háta strandon.Nivea sun naptejet vettem most, de azt írja, hogy leégett bőrre nem jó, nem szabad használni?
- Szabad-e napozáskor parfümöt használni?
- Mit nem szabad várandósan enni?
- Milyen természetes köhögéscsillapító van, amit lehet várandósan használni? Kakukkfű?