Sütő és főző lapból milyet érdemes venni? Az elektromosat javasolták. Milyen márkát, mit kell rajta nézni, milyen funkciói legyenek? (tudásbázis)
Nekem a főzőlap gáz, a sütő villany,légkeveréses, grillez, alsó-felső sütés.
A gázzal gyorsan lehet főzni, sütni viszont a villany nagyon szépen süt.
Külön is lehet kapni, de ha egyben veszed az alsó-felső részt, akkor olcsóbb!
Vásárolhatsz a neten is, de nekem attól még aggályaim voltak! Bár a fiúk szerint konzervatív vagyok!
Sziasztok
Nekem elektromos Fa..or kerámia lapos tűz helyem van,szépnek szép de lassan forr fel rajta az étel, állandóan a víz melegitővel forralok vízet,hogy meg gyórsítsam a főzést.
A tisztán tartásáról annyit,hogy elöször le kell jó alaposan tisztitani a kosztól kerámia tisztítóval,majd ablak fényezővel át fényezni mert csak igy lesz szép.Ha nem fényezed át csúnya ha a pára elszívónak a világitását bekapcsolod.
A sűtőm is elektromos Fa..or,nagyon jól szuperál és semmi gond nincsen vele.
Milyet érdemes venni, nekünk az elektromosat javasolták, márka is kellene, mit kell rajta nézni, milyen funkciói legyenek?
kb 120-150 000 ft értékben a kettő együtt
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?