Sűrű vizelés (beszélgetés)
Koszonom, enis.ebben remenykedem
Szia!
Elképzelhető, hogy az első napokban felerősíti a tüneteket és csak utána javul az állapot. Probioticot is mindenképpen fontos szedni az antibiotikum káros hatása miatt.Írtam privátban hasonló roblémákra vonatkozó tapasztalatokról.
Jobbulást!
Koszi az a baj,hogy ezt mind betartom es csak rosszabb a helyzet
Tehát akkor még egyszer vegyük végig, miket kell csinálnod, hogy nálad megszűnjenek a hólyaghurut tünetei:
- sokat inni
- szedni az antibigyót (ciprofloxacin)
- csak zuhanyozz
- no szex, behatolás kizárt! Gumival se!
- lehet pluszban tőzegáfonya tartalmú dolgot szedni.
Ha ezeket nem egyszerre csinálod, akkor maradni fog.
Jobbulást!
Miota szedem a ciprofloxint 2 napja igen mennem kell este is... pedig sosem jartam elotte ejszaka
Elvileg megszuntetni kene neki ezeket nem elohozni
Lapbarna, nem tudom merjem e szedni tovabb a ciplofaxint,mert miota szedem ujra kijott a, suru vizeles es nagyon èg csip lent, pedig elotte mostanaban nem volt ez a tunetem.
A ciprofloxacin hatóanyag tartalmú antibiotikumok a hólyaghurut egyik legjobb kezelési módja. A vizelet zöldes színű lehet tőle.
Ha nem akartok még babát, akkor javaslom, használjátok gumit, de a kezelés alatt inkább egyéb alternatív megoldást találjatok a szexre.
Igyatok sokat, legalább 2,5 l-t!
Ne kádban fürödj, csak zuhanyozz. Hanyagold az intim epilálást.
Éjszakával mi a helyzet? Akkor is menned kell?
Sziasztok! Gondoltam leírom mit mondott a doki paromnak es nekem is 2 kereszt genny van a vizeletunkben. Most felirt egy Ciproflaxin nevu antibiotikumot ,azt kell szednunk 10 napig jotekony hatasat eddig nem tapasztaltam bar 2 napja szedem.Annyit erzek ,hogy sokat pisilek napkozben. Illetve felirt egy suru vizelesi ingerre gyogyszert descalon a neve annak sem erzem a hatasat,valoszinu azert mert az antibiotikummal kezdtem el szedni egyszerre. Valaki szedte mar valamelyiket?
Igen.igazad van de nalunk a parom sose akarja hasznalni,pedig mondta az orvosom is hogy lehet o fertoz vissza es igy odavissza adjuk a fertozest egymasnak.
Nemreg jartam a nogyogyaszomnal ultrahangon ,azt mondta minden rendben. Gondolom azt latta volna? Meg nekem csipo erzesem is van...
"de az egyuttlet vegen mindig ovszert hasznalunk. De lehet annyi.is eleg hogy az elejen nincs rajta ovszer ?"
Már bocs ...de akkor a végén ugyan minek ?🤔🙄
Szia!
Érdemes lenne kipróbálnod a tőzegáfonyás stabilizált aloe vera italt.Természetes antibiotikumként meg a propolisz tablettát szedni.
Jobbulást!
Nőknél elképzelhető, a méhszalag megnyúlása, ami nyomja a hólyagot, és állandó vizelésre késztet.
Most is szedek jelenleg egy gyogynovenyes gyogyszert addig is...
De mit kezeljenek ha negativ a vizeletem szervi elvaltozasom nincs veselutrahangom most volt, urologusnal most jartam. Tehat ,ha csak engem nezunk nincs baj a vizeletemmel es a veseimmel sem. Szoval mindenkepp meg kell varnom meg ki vizsgaljak a parom . Igen olvastam, es koszi de minden szervezet mas latatlanban nem iratnek fel semmit.
Ugye írtam neked privátban és a gyógyszert is. Remélem nem vársz augusztusig, mert csúnya, komolyabb belső vese fertőzésed is lehet belőle. Nem a párodat kell kezelni, hanem neked kell rendbe jönni. Ha utána ismét lenne, akkor a párod - bocsi -, de valahonnan hazavitte!!!
Augusztusban megyunk vissza a dokihoz akkor paromat is vizsgalja majd
Igen, annyi is elég. Ha nem elejétől használjátok és valamelyikőtök beszerzett egy fertőzést, akkor oda-vissza fertőzitek egymást.
Napi 2, de csak 3 az 1 ben.
Az urologus azt mondta hogy paromat is vizsgalni kene ,spermium vizsgalat,vizelet vizsgalat, de az egyuttlet vegen mindig ovszert hasznalunk. De lehet annyi.is eleg hogy az elejen nincs rajta ovszer ?
Nincs, barcsak lenne akkor tudnam legalabb mi az ok... van hogy delelott kell surubben,van,hogy delutan... es sajnos van olyan,hogy egesz nap.
Nincs tipikus élethelyzet, szituáció, mikor a vizelési inger jelentkezik?
Igen erre valo a d-mannoz valamennyire segitett , de nem jelentosen.
További ajánlott fórumok: