Súlytartással kapcsolatos kérdések (beszélgetés)
Mérd meg magad mindennap ébredés után azonnal. Már vannak olyan mérlegek amik a dekákat is mérik/kijelzik. Nyiss egy táblázatot és írd bele. Vagy androidos telóra is vannak ilyen appok. Meg fogsz lepődni! Meglepő dolgokat figyelhet meg az ember. Ha sok szénhidrátot eszel, ásnap meg nem éhezel de csak zöldséget meg fehérjét fogyasztol akár egy kiló is lehet a különbség. :) Persze ennek a nagy része csak víz amit a sok szénhidrát visszatart a szervezetben. Ha folytatod a zöldség fehérje diétát utána más megáll úgy két nap múlva a folyamat.
A légyeg, napi méretkezés, feljegyezni, és szuper módon lehet kontroll alatt tartani a dolgot.
Én régen sokat jártam konditerembe, akkor "dolgoztam ki" a módszert. :) Mi férfiak inkább nőni szeretnénk. Elmondom, hízni se egyszerű, ha ráálsz rá fogsz jönni, hogy napi pár dekát tudsz akkor is csupán felszedni ha annyit eszel hogy kiguvad a szemed. Csak persze akkor van baj, ha ez a napi pár deka évekig jön fel és inkább zsir....
szerintem bármennyit ehetsz ennyi sport mellett
persze érdemes okosan enni
1426
szénhidrátot
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Pánikrohammal kapcsolatos kérdések...
- TB nem fizetése és az ezzel kapcsolatos kérdések