Sültkrumpli szafaládéval recept
A Sültkrumpli szafaládéval hozzávalói:1 kg burgonya
4 db szafaládé
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg sajt
1 fej vöröshagyma
só, mustár
A tál kikenéséhez olaj.
A Sültkrumpli szafaládéval elkészítési módja:
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és hasábokra vágva egy kiolajozott tűzálló tál közepére halmozzuk. Megsózzuk, az apróra vágott szalonnakockákkal meg a vöröshagymával megszórjuk. A szafaládék bőrét lehúzzuk, hosszában mélyen bevágjuk, és a hasadékba egy-egy sajtszeletet teszünk. A sajttal tűzdelt szafaládékat a burgonyahalom köré fektetjük és forró sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. ápr. 15. 15:46
A sültkrumpli szafaládéval elkészítési módja és hozzávalói.