Sült lazac pirított gombás körettel recept

# 40 dkg csiperke gomba
# 1 csomag újhagyma
# 1 paprika
# kevés olívaolaj
# só
# bors
# grillfűszer
# 2 db lazac filé
A Sült lazac pirított gombás körettel elkészítési módja:
1.) A lazac filéket besózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis halfűszerrel ízesítjük, és egy teflonban kevés olívaolajon néhány perc alatt pirosra sütjük. 2.) A gombát, az újhagymát és a paprikát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy teflonba kevés olíva olajat öntünk, és beleszórjuk a zöldségeket. Megszórjuk grill fűszerrel, és puhára pároljuk őket. (Mivel a gomba levet ereszt, nem is kell semmi más folyadékot önteni hozzá.) 3.) A halat végén a zöldségek mellé tesszük, és átmelegítjük, ha kihűlt volna, majd mindent frissen, forrón tálalunk. Nagyon gyorsan elkészül, könnyű és finom ebéd vagy vacsora lehet belőle.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: c6b27363e5, 2008. jún. 19. 18:15
A sült lazac pirított gombás körettel elkészítési módja és hozzávalói.