Sült diós alma recept


4 db alma
8 szem dió
1/2 citrom leve
2 evőkanál lekvár /de mézzel is nagyon finom/
2dkg margarin
tejszínhab
A Sült diós alma elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk,és megforgatjuk a citrom levében./hogy ne barnuljon be/ A diót durvára törjük,összekeverjük a lekvárral, Kivesszük az almák magházát,és az így kapott üregbe töltjük a diós lekvárt. A megtöltött almákat jénai tálba helyezzük,és egy pici margarint teszünk a tetejére. Addig sütjük míg az alma megpuhul. Melegen,és hűtve tejszínhabbal is fogyasztható! A őszi estéken,könnyű és gyorsan elkészíthető finomság,és még finom illat is lesz a lakásban. Jó étvágyat!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Pajola, 2009. okt. 18. 13:58
A sült diós alma elkészítési módja és hozzávalói.