Sült csirkecombok, tepsis burgonyával recept
A Sült csirkecombok, tepsis burgonyával hozzávalói:4 személyre:
8 db csirkecomb
1.3 kg burgonya
0.6 fej hagyma - vörös
só
bors - fekete (őrölt)
köménymag (őrölt)
1.3 evőkanál étolaj
A Sült csirkecombok, tepsis burgonyával elkészítési módja:
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk. Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal. Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. aug. 4. 18:43
A sült csirkecombok, tepsis burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.