Hogy játszanátok el az Óz című mesét egy előadás (kb. 5 perc) keretében? (tudásbázis)
Igazából háromféleképp is jó lenne,az igazi csattanós az lenne,ha a pszichológus szemével egy-egy fontos mozzanatot jelenítenének meg--ha gyerekek játsszák,akkor is--a történetből,és a végén a csattanó lehetne varázslat--bűvésztrükk.
Én biztos kosztüm nélkül játszatnám az elejét,a vegyes társaság úgy jöhetne össze például,hogy valaki megbotlik,másik felsegíti,és felvesznek egy-egy jelmez darabot--ezután együtt mennek,minden egyes kockánál,amit látni kell a közönségnek,hogy a végére essen le a kosztüm miatt vagy a történet miatt hogy mit is látnak.
A másik verzió az lehetne hogy viccként előadni-átformálni kicsit,vagy...
De szimbolikus jelentése van am az egésznek,ami elég száraz valójában,hogy az átlag értse is.Kicsit olyan,mint a Szabó család,ha meg akarod értetni,le kell fordítani köznyelvre.
Egy szemszög a kosztümös színész,egy a bábszínész,egy a pszichológus.A kritika is egy rövid elemzése egy-egy történetnek.
Bocs,
nemideakartam,
csak eszebejutott erről..
Dorothy kutyája, Toto elkergetné a forgószelet, így nem jut el Óz birodalmába :D
Ez belefèrne az 5 percbe :D
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet az oka, hogy kórházi kezelés keretében 7 napig vérhígítóval 'kezeltek' a zárójelentésemen meg nem szerepel?
- Nagycsoportosoknak és 1.osztályosoknak közös foglalkozást kell anyanyelvi óra keretében tartanom.Van vkinek foglalkozás leírása, ötlete?
- Hogyan tudok minősítést/véleményt adni, arról az étteremről amelyben a torkos csütörtök akció keretében vacsoráztam?
- Gyerekekkel egész napos foglalkozás keretében több fajta díszt kell készítenem. Segítenétek?
- Ha távoktatás keretében kitanulok egy szakmát, de nem csinálom meg az OKJ-t, akkor is elfogadják mint szakmát, ha el akarok helyezkedni?
- Nagycsaládos Erzsébet-program nyertes pályázat keretében volt valaki üdülni?