Mi lehet az oka, hogy kórházi kezelés keretében 7 napig vérhígítóval 'kezeltek' a zárójelentésemen meg nem szerepel? (tudásbázis kérdés)
Nekem azt írták a papíromra,1. hogy otthonában elesett, csuklóját törte - pedig az utcán csúsztam el, onnan vitt a mentő.
2. azt is írták, hogy " helyi inflirtációs érzéstelenítés", ami nem volt.
3. ortopédiai készülék alkalmazása - azt nem tudom mi, a gipsz az rendben, kaptam .
Ennyi.:(
Jaj, Csajok! Hétfőn lesz legközelebb a dokim... Majd hívjam akkor!
Szerintetek ki tudna nekem ebben segíteni?! Holnap magàndokihoz megyek, neki kell ez az adat...
Szerinted megmondták?
Azt nem tudták, hány egység! Gondoltam, Te hülye, nézz már a fecskendőre!! ;-)
megind javított :D
de odase neki! tudom, hogy mire gondolsz :D
erre tényleg azt tudom mondani, hogy kérd ki a kórlapodat. azon tuti rajta van minden.
először próbáld meg az osztályt, ahol feküdtél, ha ott akadályokba ütközöl, akkor a kórházi irattárat hívd.
Ez: bizonytalan mellkasi és làbfàjdalom valamint kimagaslóan magas d-címet érték miatt hospizalizàlt beteg.
Panaszai hàterében inkàbb mellhàrtyagyulladàst gondolunk. (Gondolunk...jó, mi?)
Gyulladàscsökkentőt teràpiàt alkalmaztunk. (Itt jegyzem meg, semmit nem adtak)
Tàvozàskor kardiàlisan kompenzàlt.
Ennyi.
Ugye? ..de az rajta van, hogy a mellhàrtya gyulladàsra antibiotikumot meg gyulladàscsökkentőt kaptam. Szerintetek kaptam?
Konkrétan emlékszem, hogy a dokik ott vitàztak, hogy a kezelőorvos ugyan kiírta, de, azt nem, hogy mit adjanak, így semmit nem kaptam.
Dec. 30-àn vettek fel, szerda hajnal, legközelebb hétfőn jött a doki. Vicc,
szerintem ezzel nincs gond.
MOST nincs probléma, de fel akarták hívni a figyelmedet, hogy ha nem érzed jól magad, ne nyugtatgasd magad azzal, hogy úgysincs probléma, hanem irány azonnal vissza.
..csak amikor úgy kapsz meg egy zàrójelentésemen, hogy mi úgy gondoljuk MOst nincs tüdőembóliàja, de ha esetleg nincs jól akkor rohammentő..
Ti nyugodtak lennének?
Én nem... Ezért nézetek mégegyszer magamra.
Először is jobbulást.
Nem értem a házi orvosod miért lepődött meg, hogy kaptál vérhígítót, inkább azon kellett volna meglepődni, hogy nem kaptál (mivel a zárójelentésed nem tartalmazza!), mivel természetes, hogy megakarták akadályozni a vérrögök kialakulását!
Hívd fel a kórházat és kérdezd meg, hogy miért történhetnek ekkor hibák? :(
nem feltétlen hanyagság.
attól is függ, hogy miért kapod.
hívd fel az orvost, egyáltalán nem ciki, de én az itteni körülményeket ismerve tudom, hogy itt az orvos nem tudna erről tájékoztatást adni, lévén hogy ehhez gép előtt kell ülni, amit tudni kell kezelni is, stb, stb. szóval akkor már inkább a nővérpultot/osztályos kezelőt, vagy bármi hasonlót próbálnék hívni.
Menésről szó se lehet, 3 hét szigorú àgynyugalom...
Na, majd akkor telefonàlok, csak kivàncsi voltam, ti mit gondoltok erről... Én pl., hogy hanyagsàg!
További ajánlott fórumok:
- Valaki már kérte ki a kórházból a születési zárójelentését?
- A vérhígító injekciót megihatom?
- Rokonom lába eltört, gipszbe tették, és amíg így van, naponta vérhigítót kell beadnia magának. Miért?
- Nagycsoportosoknak és 1.osztályosoknak közös foglalkozást kell anyanyelvi óra keretében tartanom.Van vkinek foglalkozás leírása, ötlete?
- Beadhatom magamnak a vérhigítót?
- Hogyan tudok minősítést/véleményt adni, arról az étteremről amelyben a torkos csütörtök akció keretében vacsoráztam?