Voltál már egyedül strandolni a Balatonnál? (beszélgetés)
Màrka volt a nevem,de nem tudom miért ezt választottam.
Én nem és nem is tudnám elképzelni.
Na, én már nem. Valami panna-szerű lehetett, de már nem tudom. Te ki voltál?
Még a nicknevemre is emlékszem. :-)
Arra a belső chat oldalra gondolsz?
Na igen, a férjem annak idején célzottan rocker csajra vadászott azon a bizonyos sárga oldalon, amit szerintem te is ismertél.
Mert hasonló az ízlésetek. De mikor a feleség Madonnát szereti, az apjuk pedig valami keményebb zenét, akkor nem biztos, hogy jó ötlet együtt menni, mert valaki unatkozni fog.
Micsoda?! Koncert? A legjobb buli a párommal. Nem baj ha vannak mások is, de nekünk együtt is tökéletes.
Nekem meg nem fordulna a fejemben, hogy egyedül menjek oda, csak úgy.
Persze vannak olyan helyek, ahova nem szerencsés, ha az ember viszi a párját, mondjuk egy osztálytalálkozó, mert ő nem volt részese a sztoriknak, így csak nézne , mint hal a szatyorban, mikor mi visszaidéznénk a régi emlékeket. Vagy egy focimeccs, esetleg koncert a haverokkal.
De a Balatonra vagy egyéb nyaralóhelyekre biztos nem mennék egyedül, vagy ha igen, bizony azért, mert valami tiltott dolgot szeretnék ott tenni.
Igen.Régebben,mikor még ott laktunk.
Balatonon strandolni egyedül még nem voltam. De mi a férjemmel, plusz gyerekkel anno mindig együtt mentünk be fürödni. A cuccokat meg otthagytuk a parton törölközőkkel letakarva. Lehet bátorság volt, de mások is így csinálták. Szerencsére sosem tűnt el semmink. Most már inkább olyan helyekre járunk, ahol órás zárható szekrény van.
Nézd, ha én egyszer egyedül eljutnék a Balatonra, a csapodárkodás lenne az utolsó amire vágynék, vagy inkább utolsó sem.
nem, de meggondolandó, lehet hogy jobban kipihenném magam
No igen. Szerintem hagyd.
Volt. Gondolom többen is. Nem nagy mutatvány.
Nem szeretsz lecsapott lenni? 😁
Nekem büntetés lenne, ha strandolnom kellene, akárhányan is vagyunk.
Na, ez az egy hátránya van, félő, hogy lecsapnának ránk:)
Remekül lehet ismerkedni 😉
Állítólag nagyon olvasmányos leveleket írtam haza, és arra pontosan emlékszem, hogy ott a Rakéta regényújság hamarabb jelent meg, mint Pesten, olvastam boldogan.
Akkor még néha bementem a vízbe is, és még napozni is szerettem.
Megvallom, amikor ott voltam, még nem is volt net.
De Anyu egy barátnője kölcsönadta ingyen a kis vityillóját, és elutaztam egy hétre. Jó messzire volt a parttól, de jókat egyedülködtem. Remek hetem volt!
Vásároltam, főzicskéltem magamra, ha akartam.
Nem is értem, hogy találtad így fel magad, net nélkül. DD
További ajánlott fórumok: