Spenót franciásan recept
A Spenót franciásan hozzávalói:1 kg paraj
1 dl tejszín
5 dkg vaj
ízlés szerint szerecsendió
késhegynyi szódabikarbóna
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt bors
A Spenót franciásan elkészítési módja:
A megtisztított parajt sós vízben megfőzzük. (Tehetünk bele szódabikarbónát, így a paraj szép zöld marad.) Ha kész, leszűrjük, és pépesre vágjuk. Lábasba tesszük, hozzákeverjük a vajat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval és jól elkeverjük. Közepes lángon még pár percig pároljuk, majd a tejszínt is belekeverjük.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. febr. 28. 08:52
A spenót franciásan elkészítési módja és hozzávalói.