Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Főzelék kínai kelből recept

Főzelék kínai kelből recept

A Főzelék kínai kelből hozzávalói:
tárkony
ételízesítő
1 teáskanál só
1 db babérlevél
1 kávéskanál morzsolt majoranna
2 evőkanál liszt
2 gerezd fokhagyma
50 dkg burgonya
1 db kínai kel


A Főzelék kínai kelből elkészítési módja:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A kel torzsáját kivágjuk, és szűrőbe téve átmossuk, majd jól lecsurgatjuk. Az olajon megpároljuk a burgonyát és a kelt a fűszerekkel, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd megszórjuk a liszttel és felöntjük kb. fél liter vízzel. Beletesszük a babérlevelet, és addig főzzük, míg a burgonya meg nem puhult (kb. 10 perc). Ízlés szerint tejföllel tálaljuk.


Kategória: Főzelékek receptjei


A főzelék kínai kelből elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook